Τρίτη, 28 Απριλίου 2015 16:02

Ακίνητα στη Μεσσηνία νοικιάζει ο ΟΠΑΠ

Ακίνητα στη Μεσσηνία νοικιάζει ο ΟΠΑΠ

Καταστήματα για να νοικιάσει και στη Μεσσηνία ψάχνει η ΟΠΑΠ Α.Ε., στο πλαίσιο ανάπτυξης δικτύου καταστημάτων με παιχνιδομηχανές (VLTs). Ζητάει λοιπόν προς ενοικίαση μαγαζιά σε όλες τις πόλεις του νομού και δέχεται προτάσεις μόνο από ιδιοκτήτες των ακινήτων.

Η "Ε" επικοινώνησε με την ΟΠΑΠ Α.Ε., από όπου μας ξεκαθάρισαν ότι δεν αποκλείονται μικρότερες πόλεις, οπότε οι αιτήσεις δεν είναι μόνο για την Καλαμάτα. Οπως μας είπαν, καμία πόλη δεν αποκλείεται και μπορεί ο ιδιοκτήτης του ακινήτου να κάνει την αίτηση, εφόσον τηρούνται συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Ο Οργανισμός ενδιαφέρεται για όλη την Ελλάδα, από εκεί και πέρα οι αρμόδιοι θα καθορίσουν ποιες προτάσεις θα ικανοποιηθούν, εξετάζοντας διάφορους παράγοντες κι αφού συγκεντρωθούν όλες οι αιτήσεις. Σημειώνεται ότι προς το παρόν δεν έχει οριστεί κάποιος χρονικός περιορισμός για την υποβολή αιτήσεων. 

Η υποβολή πρότασης υποψηφίου ιδιοκτήτη καταστήματος θα πρέπει να συνοδεύεται από εγκεκριμένη από την Πολεοδομία κάτοψη και άδεια, καθώς και από φωτογραφίες εξωτερικού - εσωτερικού και περιβάλλοντα χώρου. Τα καταστήματα θα πρέπει να πληρούν τις ακόλουθες προδιαγραφές: Ισόγειο μεγέθους 80 τ.μ. το λιγότερο, ενιαίος χώρος. Γυάλινη βιτρίνα. Τουλάχιστον 1 WC ή υποδομή για κατασκευή WC. Δυνατότητα σύνδεσης παροχής νερού και ηλεκτρισμού. Εφ' όσον πρόκειται για πολυκατοικία, να μην απαγορεύεται από τον κανονισμό της η λειτουργία τυχερών ή ηλεκτρονικών παιχνιδιών στους χώρους της. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την πρότασή τους ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.playopap.gr ή και τηλεφωνικά στο 210 5798888 (με την επιλογή 0). Για περισσότερες πληροφορίες, λεπτομέρειες και διευκρινίσεις μπορεί κανείς να καλεί στο 210 5798800.