Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015 18:22

Μεγαλόπολη: Μείωση τιμής θερμικής μεγαβατώρας

Στη μείωση της τιμής της θερμικής μεγαβατώρας προχώρησε η «Τηλεθέρμανση Μεγαλόπολης Α.Ε. ΟΤΑ», όπως γνωστοποίησε με σχετική ανακοίνωσή της, εξηγώντας ότι στην απόφαση αυτή οδηγήθηκε «λαμβάνοντας υπόψη την εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε».

Ειδικότερα, σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ. της επιχείρησης, «μειώνεται η χρέωση της μίας θερμικής μεγαβατώρας για την λήγουσα χειμερινή περίοδο, από 65,66 ευρώ (με ΦΠΑ) που ήταν η περσινή τιμή, σε 61,50 ευρώ (με ΦΠΑ) που αναλογεί σε έκπτωση 47% έναντι της τιμής πετρελαίου θέρμανσης για τη λήγουσα χειμερινή περίοδο».

Με την ίδια ανακοίνωση, η «Τηλεθέρμανση Μεγαλόπολης» κάνει έκκληση «για την εμπρόθεσμη εξόφληση των λογαριασμών κατανάλωσης και των οφειλών, ατομικών ή συνολικών, γιατί σε αντίθετη περίπτωση η εταιρεία θα βρεθεί στη δυσμενή θέση να αναγκαστεί να διακόψει την παροχή ενέργειας στον θερμικό υποσταθμό της Τ/Θ».

Παράλληλα ενημερώνει όσους επιθυμούν να προβούν σε ρύθμιση διακανονισμού εξόφλησης λογαριασμού, ότι θα πρέπει, πριν την λήξη του περιοδικού λογαριασμού, να υποβάλλουν αίτημα στα γραφεία της επιχείρησης.