Κυριακή, 19 Ιουλίου 2015 11:31

Παράταση για το Ιατρείο Πεταλιδίου

Γράφτηκε από την
Παράταση για το Ιατρείο Πεταλιδίου

Παράταση προθεσμίας μέχρι τις 10 Οκτωβρίου ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, για την κατασκευή του Περιφερειακού Ιατρείου Πεταλιδίου, προϋπολογισμού 307.000 ευρώ.

Η αρχική προθεσμία για την ολοκλήρωση του έργου ήταν μέχρι τις 11 Ιουλίου, με διάρκεια υλοποίησης 15 μήνες.

Οπως επισημαίνεται στην απόφαση, «κύριος λόγος παράτασης είναι η καθυστέρηση της αποληρωμής του από 14-7-2014 εγκεκριμένου 1ου λογαριασμού. Αυτό οδήγησε σε ειδική δήλωση διακοπής εργασιών στις 3-9-2014 η οποία έγινε αποδεκτή από την Υπηρεσία. Οι εργασίες ξεκίνησαν πάλι μετά τη εξόφληση του λογαριασμού στις 16-2-2015, ήτοι με καθυστέρηση σχεδόν 5,5 μηνών».

Κατά τη συζήτηση στην Επιτροπή έγινε ενημέρωση για το έργο. «Το Περιφερειακό Ιατρείο είναι ένα ισόγειο κτήριο με στεγασμένη βεράντα στην εσοχή, εμβαδού 76 τ.μ. και αντίστοιχα 13,5 τ.μ. ημιυπαίθριου χώρου. Αποτελείται από τρεις χώρους: τα δύο εξεταστήρια - γραφεία γιατρών και την αναμονή των ασθενών με λουτρό ΑΜΕΑ. Το οικόπεδο περιβάλλεται από τοιχείο περίφραξης με κάγκελα. Μέσα στον περιφραγμένο χώρο θα υπάρχει μια θέση στάθμευσης για επείγουσες καταστάσεις».


NEWSLETTER