Τρίτη, 10 Μαϊος 2016 22:17

Επιτυχημένο συνέδριο για τη μοριακή θεραπεία στην Καλαμάτα

Επιτυχημένο συνέδριο για τη μοριακή θεραπεία στην Καλαμάτα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του διήμερου 3ου Συνεδρίου της Ελληνικής και Διεθνούς Εταιρείας Μοριακά Στοχευμένων -Εξατομικευμένων Θεραπειών με θέμα τις ψυχιατρικές παθήσεις με βάση τη μοριακή γενετική και τις εξελίξεις στην θεραπεία των συμπαγών όγκων και των αιματολογικών κακοηθειών. 

Το συνέδριο έγινε στις 6 και 7 Μαΐου, στην Καλαμάτα και σε αυτό συμμετείχαν διακεκριμένοι Ελληνες και Ευρωπαίοι γιατροί, καθώς και καθηγητές του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στη διάρκειά του οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν πάνω στις εξελίξεις που αφορούν την ιατρική επιστήμη, αλλά και να περάσουν ένα ξεχωριστό διήμερο στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, που έχει αποδείξει πως μπορεί να φιλοξενήσει συνέδρια κάθε είδους και να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη της.

Ο γιατρός Αγγελος Χρονάς και περιφερειακός σύμβουλος Μεσσηνίας, εντεταλμένος για θέματα υγείας, ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΕΔΕΜΣΕΘ Γιώργο Σαμελή και όλα τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής για την επιλογή της Καλαμάτας.