Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2017 08:53

Κινήσεις στην Ηλεία για ενιαία τουριστική Πελοπόννησο 

Γράφτηκε από την

 

Είναι «επιτακτική η ανάγκη δημιουργίας μιας ελκυστικής τουριστικής και αναπτυξιακής ταυτότητας που να εκπροσωπεί όλη την Πελοπόννησο, ως ενιαία γεωγραφική περιφέρεια».

Στο πιο πάνω συμπέρασμα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, κατέληξε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε προχθές Τρίτη 6 Φεβρουαρίου στον Πύργο, στο ξενοδοχείο «Marily», με πρωτοβουλία του προέδρου του Συλλόγου Ξενοδόχων Δήμου Πύργου Γεράσιμου Ζαχαρόπουλου.

Στην εν λόγω σύσκεψη, στην οποία μετείχαν ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου (ΤΟΠ) και συλλογικοί επαγγελματικοί φορείς της Ηλείας, συζητήθηκε η τουριστική και οικονομική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Στην σύσκεψη εκ μέρους του ΤΟΠ συμμετείχαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. Κωνσταντίνος Μαρινάκος, ο αντιπρόεδρος α΄ Δημήτρης Πολλάλης, ο γενικός γραμματέας Πέτρος Κουτσόπουλος, ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας Δημήτριος Διαμαντόπουλος και το μέλος Ιωάννης Μαμούσης.

Εκ μέρους των συλλογικών φορέων της Ηλείας παρόντες ήταν ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ηλείας Κώστας Νικολούτσος, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου Λεωνίδας Βαρουξής, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου Κώστας Πετρόπουλος, ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Ταξί Πύργου Χρήστος Μπαλάσκας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κατακόλου και μέλος του ΕΒΕ Ηλείας Σάκης Μπουλούτας καθώς και η εκπρόσωπος του τουριστικού γραφείου Pyrgos Travel Κάτια Ανδρούτσου.