Τρίτη, 25 Απριλίου 2017 15:16

Γυρίσματα στην Τριφυλία από κανάλια της Ρωσίας και της Δανίας 

Γράφτηκε από τον

Στο επίκεντρο γυρισμάτων από τηλεοπτικά κανάλια της Δανίας και της Ρωσίας βρίσκεται η περιοχή της Τριφυλίας αυτές τις ημέρες, σε μια προσπάθεια εξωστρέφεις και τουριστικής προβολής της περιοχής.

Συγκεκριμένα την Κυριακή έγιναν γυρίσματα από τηλεοπτικό κανάλι της Δανίας στη Νέδα και την Κυπαρισσία όπου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ελληνικό πρωινό και γεύμα, μένοντας κατενθουσιασμένοι από τις ομορφιές της περιοχής. Επίσης έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού για τις οποίες προσφέρεται η περιοχή. Για σήμερα έχουν προγραμματιστεί γυρίσματα από ρωσικό κανάλι με επίκεντρο σημεία θρησκευτικού ενδιαφέροντος, όπως είναι ο ιστορικός Ναός Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στη Χριστιανούπολη, αλλά και αστικές περιοχές του δήμου. 

Οπως ανέφερε σχετικά ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, ο δήμος στην προσπάθεια εξωστρέφειάς του έχει κάνει ήδη ιδιαίτερες συνεργασίες με την ΤΕΜΕΣ και την Costa Navarino, συνδυάζοντας όλα τα πλεονεκτήματα στον τομέα του τουρισμού προς όφελος του δήμου. Στο πλαίσιο αυτό φιλοξενούνται στην περιοχή τις ημέρες αυτές τα τηλεοπτικά συνεργεία από τη Δανία και τη Ρωσία που κάνουν γυρίσματα και προβάλλουν την περιοχή.

Κ.Μπ.