Παρασκευή, 12 Μαϊος 2017 17:39

500 αναρτήσεις για το #PasxaKalamata (βίντεο)

Γράφτηκε από την

 

Πάνω από 500 αναρτήσεις έγιναν στο διαγωνισμό #PasxaKalamata, που πραγματοποίησε ο δήμος για την προβολή της περιοχής, την περίοδο της γιορτής του Πάσχα.

Νικητής αναδείχθηκε ο Δημήτρης Θεοδωρακόπουλος, ο οποίος κατάγεται από την Καλαμάτα και μένει στην Αθήνα.

Σχετικές ανακοινώσεις έκανε χθες η αρμόδια αντιδήμαρχος Παναγιώτα Ντίντα, η οποία παρατήρησε πως ο διαγωνισμός πήγε εξαιρετικά καλά. 

Ο νικητής Δ. Θεοδωρακόπουλος θα λάβει ως βραβείο δωρεάν είσοδο σε όλα τα πολιτιστικά γεγονότα του δήμου για ένα χρόνο. Η βράβευσή του θα γίνει σήμερα στις 8 το βράδυ, στα εγκαίνια του Γραφείου Τουριστικής Υποστήριξης, στο Δημαρχείο της Αριστομένους.

Οπως ανέφερε η αντιδήμαρχος, ο νικητής είναι ερασιτέχνης φωτογράφος που βρέθηκε στην Καλαμάτα τις μέρες του Πάσχα κι έκανε πάρα πολλές αναρτήσεις, έβγαλε καταπληκτικές φωτογραφίες και ήταν πολύ ενθουσιασμένος με το διαγωνισμό.

Η κ. Ντίντα παρατήρησε ότι ο διαγωνισμός πρόβαλε την Καλαμάτα, τα ήθη και έθιμά της σ’ όλα τα μήκη και πλάτη της γης, μέσω των social media. Κι επεσήμανε ότι η επιτυχία αυτή «μας δίνει ώθηση για νέο διαγωνισμό με νέα θεματολογία».

Επίσης, κάλεσε όλους τους επαγγελματίες του τουρισμού της πόλης να παραστούν στα αποψινά εγκαίνια του Γραφείου Τουριστικής Υποστήριξη και να φέρουν και τα φυλλάδιά τους, για να διανέμονται από το Γραφείο.