Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017 16:46

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στη “World Travel Market”

Για μία ακόμη χρονιά η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε στη Διεθνή Εκθεση Τουρισμού “World Travel Market” (WTM) 2017, μέσω της Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας ΟΤΑ «Πελοπόννησος Α.Ε.».

Η “World Travel Market” αποτελεί κορυφαίο παγκόσμιο γεγονός για την ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία, αφού είναι μία από τις εκθέσεις που συγκεντρώνει κάθε χρόνο τα βλέμματα και το ενδιαφέρον του συνόλου της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας. Η έκθεση διεξήχθη στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο “ExCel” του  Λονδίνου, η διάρκειά της ήταν 3 ημέρες και συμμετείχαν περισσότεροι από 5.000 εκθέτες και 50.000 επισκέπτες.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου φιλοξενήθηκε σε δικό της χώρο εντός του περιπτέρου του ΕΟΤ, όπου συμμετείχαν Ελληνες συνεκθέτες, περιφέρειες, προορισμοί, τουριστικοί φορείς και επιχειρήσεις. Η παρουσία της Ελλάδας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου ειδικότερα ήταν δυναμική και πλαισιώθηκε από σειρά εκδηλώσεων και συναντήσεων με σημαντικούς φορείς και εκπροσώπους του τουρισμού από την παγκόσμια αγορά. 

Η Περιφέρεια εκπροσωπήθηκε από την Αντωνία Μπούζα εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλο Τουρισμού Μεσσηνίας και τον Γιώργο Πετρίτση εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο Τουρισμού Κορινθίας. Η συμμετοχή επίσης πλαισιώθηκε από εκπροσώπους των Δήμων Σπάρτης και Ερμιονίδας, του Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού, του Οργανισμού Τουρισμού Λουτρακίου και επιχειρηματίες της Πελοποννήσου.