Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017 09:03

Πτήση Καλαμάτα - Βρυξέλλες από τις 28 Απριλίου 

Γράφτηκε από την
Πτήση Καλαμάτα - Βρυξέλλες από τις 28 Απριλίου 

 

Εβδομαδιαία σύνδεση της Καλαμάτας με τις Βρυξέλλες εγκαινιάζει η Brussels Airlines από τις 28 Απριλίου 2018, όπως ανακοίνωσε πρόσφατα στη βελγική πρωτεύουσα ο αντιπρόεδρος Πωλήσεων της εν λόγω αεροπορικής εταιρείας.

Συγκεκριμένα, η μεσσηνιακή πρωτεύουσα θα συνδέεται με τις Βρυξέλλες κάθε Σάββατο, με μία πτήση που θα αναχωρεί στις 3.55 το μεσημέρι από την βελγική πρωτεύουσα και θα φτάνει στην Καλαμάτα στις 8 το βράδυ. Η πτήση επιστροφής θα φεύγει από την Καλαμάτα στις 8.50 το βράδυ και θα φτάνει στις Βρυξέλλες στις 11.15 τη νύχτα.

Είναι χαρακτηριστικός ο τρόπος με τον οποίον ο διεθνής αερολιμένας Βρυξελλών γνωστοποίησε την έναρξη του συγκεκριμένου δρομολογίου, σημειώνοντας στη σχετική ανακοίνωσή του:

«Η Καλαμάτα είναι μία ακόμα εξαιρετική προσθήκη στη λίστα προορισμών της Brussels Airlines. Από τις 28 Απριλίου θα υπάρχει μία εβδομαδιαία πτήση, κάθε Σάββατο, προς αυτή την υπέροχη πόλη, με τους περίφημους ελαιώνες της. Σιγουρευτείτε ότι θα απολαύσετε ένα καλό ελληνικό κρασί ή ούζο, μαζί με τις ελιές Καλαμών».

Εξ άλλου, ο αντιπρόεδρος Πωλήσεων της Brussels Airlines, Φρεντερίκ Ντεσάμπ, σε δηλώσεις του προς τουριστικές ιστοσελίδες του εξωτερικού,, δήλωσε, μεταξύ άλλων:

«Με την Καλαμάτα προτείνουμε στους παραθεριστές έναν νέο, πολύ αυθεντικό προορισμό. Οσοι θέλουν να εξερευνήσουν την περιοχή μόνοι τους, μπορούν να κάνουν κράτηση μόνο μέσω της Brussels Airlines. Ωστόσο, συνεργαζόμαστε με αρκετούς τουριστικούς πράκτορες που έχουν ήδη αποφασίσει να προσθέσουν την Καλαμάτα στα πακέτα διακοπών τους, τώρα που προσφέρουμε απευθείας πτήσεις».


NEWSLETTER