Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018 07:36

Ο Θεόδωρος Οικονόμου πρόεδρος των ξενοδόχων της Τριφυλίας 

Γράφτηκε από τον

Ο Θεόδωρος Οικονόμου εκλέχτηκε νέος πρόεδρος στην Ενωση Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας.

Οι εκλογές από τις οποίες αναδείχθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο πραγματοποιήθηκαν χθες το μεσημέρι στο ξενοδοχείο "Κυπαρισσία beach" και αμέσως μετά η διοίκηση συγκροτήθηκε σε σώμα. Η σύνθεσή της έχει ως εξής:

Πρόεδρος Θεόδωρος Οικονόμου, αντιπρόεδρος Γιώργος Κασίμης, γενική γραμματέας Αγγελική Μιχαλαρέα, ειδική γραμματέας Μαρίνα Τεριζάκη, ταμίας Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, έφορος οικονομικού Γιώργος Κυριακόπουλος, έφορος δημοσίων σχέσεων Κωνσταντίνος Δημητρόπουλος.

Για την εξελεγκτική επιτροπή εκλέχτηκαν οι Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, Γεώργιος Βασιλόπουλος και Δημήτρης Μιχαλόπουλος.

Αντιπρόσωποι για την Ομοσπονδία εκλέχτηκαν οι Θεόδωρος Οικονόμου και Γιώργος Κυριακόπουλος.

Των εκλογών προηγήθηκε γενική συνέλευση, όπου ο απερχόμενος πρόεδρος Κώστας Αγγελόπουλος επισήμανε ότι πλέον η  Μεσσηνία αλλάζει και ο τουρισμός είναι μονόδρομος,  σημειώνοντας ότι η μεγάλη επένδυση της Costa Navarino άλλαξε τον τουριστικό χάρτη της περιοχής. Ανέφερε ότι ο ίδιος αποχωρεί μετά από 16 χρόνια ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου και 6 ως πρόεδρος. Υπογράμμισε ότι όλα αυτά τα χρόνια ο σύλλογος προσπάθησε να είναι παρών σε όλες τις εκθέσεις, και έκλεισε λέγοντας ότι οι άνθρωποι του τουρισμού σε συνεργασία με τους φορείς πρέπει να κάνουν το καθήκον τους για να υπάρξει συνέχεια.

 

Κ.Μπ.