Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019 09:19

Ανοίγει αύριο η Costa Navarino

Γράφτηκε από την
Ανοίγει αύριο η Costa Navarino

 

Το ξενοδοχείο "The Westin Resort" στην Costa Navarino ανοίγει αύριο για να υποδεχτεί μεταξύ άλλων τους επιβάτες της πρώτης διεθνούς πτήσης από Μόναχο, που θα προσγειωθεί την Κυριακή στην Καλαμάτα και φυσικά τους γκολφέρ του 3ου διεθνούς τουρνουά γκολφ Messinia Pro-Am, το οποίο θα διεξαχθεί στις 20 - 23 Φεβρουαρίου στα γήπεδα The Dunes Course και The Bay Course.

Ουσιαστικά το άνοιγμα του ξενοδοχείου "The Westin Resort" σηματοδοτεί την έναρξη της φετινής τουριστικής σεζόν στη Μεσσηνία.

Οι εμπειρίες στην Costa Navarino εμπλουτίζονται επίσης με νέες μοναδικές δραστηριότητες: Ιδιωτικά δείπνα σε ανεξερεύνητες παραλίες ή μέσα σε αιωνόβιους ελαιώνες που μπορούν να συνδυαστούν με παρατήρηση των άστρων με εξειδικευμένους συνεργάτες ή ακόμη και με την εξιστόρηση μύθων και λαϊκών παραμυθιών, ζωντανεύοντας ήρωες και παραδόσεις.

Η εμπειρία αξέχαστων διακοπών συνεχίζεται στα καταγάλανα νερά του Ιονίου, με το πολυτελές γιοτ “Carmen Fontana” για την ανακάλυψη νέων προορισμών ή και για ένα ξεχωριστό δείπνο. Τα εργαστήρια αρχαίου ελληνικού θεάτρου με την καθοδήγηση θεατρολόγων, μεταφέρουν τους συμμετέχοντες στον 6ο-2ο αιώνα π.Χ., για να εξερευνήσουν την κωμωδία, την τραγωδία και τη σάτιρα. Το ταξίδι στην ιστορία συνεχίζεται με ιδιωτικές ξεναγήσεις και διαδραστικά προγράμματα για όλη την οικογένεια, στην εποχή του μυκηναϊκού και του βυζαντινού πολιτισμού, σε συνεργασία με την εταιρεία Discover Greek Culture.

Οι εξορμήσεις στη μεσσηνιακή φύση ξεκινούν από το Navarino Outdoors με νέα road bikes για ατέλειωτες διαδρομές. Πεζοπορία και ιδιωτικά πικνίκ με θέα την παραλία της Bοϊδοκοιλιάς, εκδρομές σε καταρράκτες και αναρρίχηση στο νησάκι της Σφακτηρίας, είναι μερικές από τις επιλογές για όσους αγαπούν τις υπαίθριες δραστηριότητες.

Τον φυσικό πλούτο της περιοχής θα γνωρίσουν σε λίγο καιρό και οι συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο, που θα βρεθούν στη Μεσσηνία για το πρώτο Ironman 70.3 που διοργανώνεται στην Ελλάδα.

Ενα πλήρως ανανεωμένο υδάτινο πάρκο με θερμαινόμενες πισίνες από τον Απρίλιο και τρεις νέες νεροτσουλήθρες θα καλωσορίζει μικρούς και μεγάλους.

Το Anazoe Spa προτείνει φέτος νέες θεραπείες στη σκιά ελαιοδέντρων εκατοντάδων ετών. Θεραπείες πλήρως προσαρμοσμένες στις προσωπικές ανάγκες και εμπνευσμένες από αρχαίες πρακτικές αξιοποιούν τα φυσικά συστατικά της περιοχής για ολοκληρωμένη αναζωογόνηση.


NEWSLETTER