Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2019 14:48

Στην Καλαμάτα η πρώτη στάση του 100% Hotel Workshop Tour

Γράφτηκε από την
Στην Καλαμάτα η πρώτη στάση του 100% Hotel Workshop Tour

Η Καλαμάτα γίνεται η πρώτη στάση στην Πελοπόννησο του 100% Hotel Workshop Tour, εργαστηρίου που απευθύνεται σε επαγγελματίες του τουρισμού, από τη Μεσσηνία και τους υπόλοιπους νομούς της Πελοποννήσου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Μαρτίου, στις 10 το πρωί, στο ξενοδοχείο “Horizon Blu”, με θέμα “The Boutique Hotel Workshop”.

Ηδη, όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, το συγκεκριμένο workshop έχει ταξιδέψει σε 3 προορισμούς (Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κέρκυρα) και ακολουθούν ακόμα 5 μετά την Καλαμάτα (Ρόδος, Χανιά, Ηράκλειο, Σαντορίνη και Μύκονος).

Η επιλογή της Καλαμάτας γίνεται καθώς η Μεσσηνία “αναδεικνύεται ως ένας από τους δυναμικότερα ανερχόμενους προορισμούς: Μετά την Κέρκυρα, η Καλαμάτα αποτελεί τον επόμενο νέο προορισμό του 100% Hotel Workshop Tour, με τους ομιλητές να ετοιμάζουν ένα ειδικό session για τον δυναμικά ανερχόμενο προορισμό”.

Ομιλητές στο workshop θα είναι οι Μαίρη Σφυράκη, Ζένιος Ζένιου, Δημήτρης Ζέλιος και Γιάννης Κουτσόπουλος, ενώ στη διάρκειά του “η Hotelier Academy Greece αναζητά τα νέα εξατομικευμένα παραδείγματα του προορισμού, τα οποία θα παρουσιαστούν στο κομμάτι των Best Practices. Επίσης, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και χρήσιμα Case Studies από συνεργαζόμενες εταιρείες, βρίσκοντας πρακτικές λύσεις σε ζητήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν”.

Για την είσοδό τους στην εκδήλωση, που διοργανώνει η Demand Fairs and Media, οι επισκέπτες μπορούν να πάρουν δωρεάν το εισιτήριό τους στον διαδικτυακό σύνδεσμο https://www.hotelshow.gr/gr/workshop/57.


NEWSLETTER