Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019 14:33

Στην Καλαμάτα εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων της Ρουμανίας

Γράφτηκε από την
Στην Καλαμάτα εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων της Ρουμανίας

Εκδηλώσεις προώθησης του τουριστικού προϊόντος διοργάνωσαν σε Καλαμάτα και Ναύπλιο η Περιφέρεια και ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου (ΤΟΠ).

Στην Καλαμάτα παρουσιάστηκαν οι τουριστικοί προορισμοί σε 26 εκπροσώπους τουριστικών γραφείων της Ρουμανίας και 2 δημοσιογράφους. Την Περιφέρεια Πελοποννήσου εκπροσώπησε ο διευθυντής Διά Βίου Μάθησης, Εμπορίου, Απασχόλησης και Τουρισμού Κωνσταντίνος Ψυχάρης. Εκ μέρους του Τ.Ο.Π. απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Μαρινάκος, ενώ την εισήγηση του Τ.Ο.Π. παρουσίασε ο Ηλίας Παπαδόπουλος με γενική αναφορά στην Πελοπόννησο και ενημέρωση για το Mainalon Trail.

Στη συνάντηση εργασίας συμμετείχαν εκπρόσωποι της Ενωσης Ξενοδόχων Ανατολικής Αρκαδίας, της Ενωσης Ξενοδόχων Νότιας Κυνουρίας, της Ενωσης Ξενοδοχείων Κορινθίας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Δήμου Πύργου, εκπρόσωπος της Κοιν.Σ.Επ. 5ΕΝΤΕ, εκπρόσωπος της εταιρείας Fishing Trips κ.ά.

Στο Ναύπλιο, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση καλωσορίσματος από την Περιφέρεια Πελοποννήσου προς τη βρετανική tour operator εταιρεία «Eternal Greece Ltd». Πρόκειται για μια εταιρεία με απόλυτη εξειδίκευση στο σχεδιασμό περιηγήσεων αρχαιολογικού, μυθολογικού και πολιτισμικού ενδιαφέροντος στην Πελοπόννησο, που με ένα οργανωμένο γκρουπ 35 περίπου μελετητών κάστρων, οχυρωματικών έργων και επιλεγμένων αρχαιοτήτων, επισκέφθηκε την Περιφέρεια.

Σε δήλωσή της η αρμόδια αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου τόνισε τη σημαντική συμβολή της εκδήλωσης και της διοργάνωσης fam trip σε συνεργασία με τον Τ.Ο.Π. και φορείς τουρισμού της Πελοποννήσου για την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος με στόχο την ενδυνάμωση της τοπικής οικονομίας.

 

 

 


NEWSLETTER