Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2012 18:36

Νέα διάκριση για το "The Romanos, a Luxury Collection Resort" της Costa Navarino

Νέα διάκριση για το "The Romanos, a Luxury Collection Resort" της Costa Navarino

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το TheRomanos, aLuxuryCollectionResort που βρίσκεται στην CostaNavarino, έλαβε διάκριση από τον καθιερωμένο θεσμό Condé NastTravellerReadersTravelAwards, στην κατηγορία ‘BestOverseasLeisureHotels: Europe, AsiaMinorandtheRussianFederation’.

Τα διεθνώς αναγνωρισμένα βραβεία, ανέδειξαν μέσα από τις ψήφους των αναγνωστών το TheRomanosResort, ανάμεσα στις κορυφαίες ταξιδιωτικές προτιμήσεις ανά τον κόσμο. Το ξενοδοχείο αποτελεί το μοναδικό από την Ελλάδα που συμπεριλήφθηκε στις φετινές βραβεύσεις ξενοδοχείων και αυτή η διάκριση είναι σημαντικό βήμα στην ανάδειξη και καθιέρωση της Μεσσηνίας και της CostaNavarino, ανάμεσα στους πιο ποιοτικούς τουριστικούς προορισμούς διεθνώς. Η Costa Νavarino έχει επιβραβευθεί στο παρελθόν από το αμερικανικό και αγγλικό Condé NastTraveller, το Travel+Leisure, τους SundayTimes, το RobbReport και πολλούς ακόμη διεθνείς οργανισμούς και ΜΜΕ.

Ο θεσμός των Condé NastTravellerReadersAwards, που διοργανώνεται από την αγγλική έκδοση, διανύει τη 15η χρονιά του, και θεωρείται από τους σημαντικότερους θεσμούς στον τουρισμό, επιβραβεύοντας τους καλύτερους προορισμούς σε κάθε μεριά του πλανήτη. Επίσης, τα ελληνικά νησιά κατέκτησαν και πάλι μία κορυφαία θέση ανάμεσα στις αγαπημένες εμπειρίες των αναγνωστών.

Το ξενοδοχείο TheRomanosResort βρίσκεται στο NavarinoDunes, την πρώτη περιοχή της CostaNavarino, που αναπτύσσεται στη Μεσσηνία. Παράλληλα με το TheWestinResort, CostaNavarino, ιδανικό για οικογένειες, καθώς και πλήθος επιλογών για άθληση, γαστρονομία, πολιτιστικά προγράμματα, ευεξία και αναψυχή, η CostaNavarino είναι ιδανικός προορισμός διακοπών κάθε εποχή του χρόνου.

Στα δύο signature γήπεδα γκολφ TheDunesCourse και TheBayCourse, οι επισκέπτες γνωρίζουν ή εξασκούνται στο άθλημα, ανάμεσα σε ελαιώνες και με θέα τη θάλασσα. Παράλληλα, συμμετέχουν σε πλήθος άλλων αθλημάτων στο καταπράσινο Μεσσηνιακό τοπίο ή γνωρίζουν τις signature θεραπείες του AnazoeSpa.


Από την Costa Navarino