Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020 08:47

Μεσσηνία: Γειτονιά με 42 πολυτελείς βίλες δημιουργεί η Costa Navarino

Γράφτηκε από την
Μεσσηνία: Γειτονιά με 42 πολυτελείς βίλες δημιουργεί η Costa Navarino

 

 

Τη δημιουργία μιας νέας γειτονιάς με 42 πολυτελείς βίλες προς πώληση ανακοίνωσε χθες η Costa Navarino.

Η νέα γειτονιά ονομάζεται Rolling Greens και οι παραθεριστικές κατοικίες θα αναπτυχθούν σε έκταση 1.300 στρεμμάτων στο Navarino Dunes, στην περιοχή του Ρωμανού. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, “θα δημιουργηθούν βίλες 235 - 295τ.μ. με 3-4 υπνοδωμάτια, σε περιβάλλοντα χώρο από 700 τ.μ. έως 1.300 τ.μ. και τιμή εκκίνησης από 1,2 εκ. ευρώ".

Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, όλες οι βίλες θα έχουν δυτικό προσανατολισμό, θέα στο Ιόνιο Πέλαγος και στο γήπεδο γκολφ “The Dunes Course”, ενώ θα διαθέτουν ιδιωτική πισίνα - καθώς και το πλεονέκτημα ότι μπορούν να διατεθούν προς ενοικίαση με ειδικούς όρους, σύμφωνα με τη νομοθεσία που διέπει τα Σύνθετα Τουριστικά Καταλύματα.

Οι βίλες θα παραδίδονται στους ιδιοκτήτες τους έτοιμες προς χρήση, ενώ η ΤΕΜΕΣ, φορέας διαχείρισης και ανάπτυξης της Costa Navarino, θα τους παρέχει πλήρεις υπηρεσίες για τη συντήρηση και διατήρησή τους. Η πώλησή τους ξεκινά την τρέχουσα περίοδο και η κατασκευή τους προβλέπεται να ξεκινήσει εντός του 2020, με ολοκλήρωση το τελευταίο τρίμηνο του 2022.

Σύμφωνα με το μοντέλο αειφόρου ανάπτυξης της Costa Navarino, στο σχεδιασμό και την κατασκευή των 42 πολυτελών κατοικιών θα εφαρμοστούν αρχές βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής που περιλαμβάνουν φυτεμένα δώματα, συστήματα αυτοματισμού (έξυπνης κατοικίας/smart home) και συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας. Τον σχεδιασμό των  κατοικιών υπογράφουν τα καταξιωμένα ελληνικά αρχιτεκτονικά γραφεία Βuerger Κatsota Αrchitects, ISV Αrchitects και TPA, Thymio Papagiannis & Associates.

Η ΤΕΜΕΣ τονίζει επίσης στην ανακοίνωση της ότι "η πλούσια μεσσηνιακή φύση, οι άπειρες δυνατότητες για σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες, τα signature γήπεδα γκολφ, η μαγευτική παραλία που εκτείνεται σε μήκος 1 χλμ., η εύκολη πρόσβαση όλο το χρόνο, η ασφάλεια μιας προστατευμένης περιοχής, καθώς και η χαμηλή δόμηση που εξασφαλίζει ιδιωτικότητα και άπλετο χώρο, είναι μερικά μόνο από τα συστατικά που κάνουν τη νέα πρόταση των Costa Navarino Residences μοναδική".

Επισημαίνεται ακόμη ότι “με την αγορά μιας βίλας στη γειτονιά Rolling Greens, οι ιδιοκτήτες θα επωφεληθούν από όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η Costa Navarino, απολαμβάνοντας άμεση πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα αθλητικών, πολιτιστικών δραστηριοτήτων και χώρων γαστρονομίας, καθώς και στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες κι εγκαταστάσεις των ξενοδοχείων. Συγχρόνως, θα γίνονται μέλη μιας ευρύτερης κοινότητας την οποία διέπουν αξίες όπως ο σεβασμός για το περιβάλλον, τις παραδόσεις και την τοπική κοινωνία, σε έναν τόπο όπου κάποιος θα μπορεί και πάνω από όλα θα θέλει να κατοικεί όλο το χρόνο".

Αξίζει να σημειωθεί ότι “η νέα γειτονιά έρχεται να προστεθεί στις βίλες των Costa Navarino Residences στις γειτονιές Sea Dunes και Olive Grove, καθώς και στη συλλογή διαμερισμάτων The Residences at The Westin Resort Costa Navarino - ενδυναμώνοντας το προφίλ της Costa Navarino ως μίας από τις πιο καταξιωμένες real estate επιλογές στην Ευρώπη".


NEWSLETTER