Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2020 18:33

“White Donkey Hotel”: Ξενοδοχείο στη Μεσσηνία η πρώτη σλοβάκικη επένδυση στην Ελλάδα

Γράφτηκε από την
“White Donkey Hotel”: Ξενοδοχείο στη Μεσσηνία η πρώτη σλοβάκικη επένδυση στην Ελλάδα

 

Μία νέα ξενοδοχειακή μονάδα που δίνει αναπτυξιακή προοπτική στον τομέα του τουρισμού στον Δήμο Μεσσήνης, το “White Donkey Hotel”, ιδιοκτησίας του Σλοβάκου επιχειρηματία Μπόρις Γκούλα, εγκαινιάστηκε χθες στους Χράνους.

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν από κοινού η πρέσβειρα της Σλοβακικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα Ιβέτα Χρίκοβα, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Μπόρις Γκούλα και ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος.

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος ευχαρίστησε την Σλοβακική Δημοκρατία για την ενθάρρυνση Σλοβάκων επιχειρηματιών να επενδύσουν στον τουριστικό τομέα στη χώρα μας. Αξίζει να αναφερθεί ότι η εν λόγω ξενοδοχειακή μονάδα είναι η πρώτη σλοβακική επένδυση στην Ελλάδα στον τομέα του τουρισμού και της ξενοδοχειακής υποδομής από Σλοβάκο επιχειρηματία. Ο κ. Αθανασόπουλος ευχαρίστησε επίσης τον Μπόρις Γκούλα για την επιλογή του να επενδύσει στον τόπο μας, διαβεβαιώνοντας ότι η δημοτική αρχή στοχεύει στη διαμόρφωση φιλικού περιβάλλοντος για επενδύσεις στον ποιοτικό τουρισμό, οι οποίες αυξάνουν την επισκεψιμότητα και δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας στην περιοχή μας.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν, επίσης, ο επίτιμος πρόξενος της Σλοβακικής Δημοκρατίας στην Πάτρα Φαίδων Κουνινιώτης, οι πρόεδροι του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης Νίκος Φύκιρης και της Ενωσης Ξενοδόχων Μεσσηνίας Δημήτρης Καραλής, κ.ά.


NEWSLETTER