Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020 10:45

Γεύμα στη Μαραθούπολη για τον Β. Σπανούλη - Οικογενειακές διακοπές στη Μεσσηνία (Φωτo+βίντεο)

Γράφτηκε από την

Ένα ξεχωριστό καλοκαίρι διανύουν ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου, καθώς είναι το πρώτο που περνούν μαζί με το έκτο παιδί τους, το οποίο έχει ολοκληρώσει την οικογενειακή ευτυχία τους με τον πιο όμορφο τρόπο.

Ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού και η πρώην Σταρ Ελλάς έχουν αφοσιωθεί στα παιδιά τους, καθώς εκείνα αποτελούν την πηγή της χαράς τους.

Αυτή την περίοδο μάλιστα, σύσσωμη η οικογένεια χαίρεται τις καλοκαιρινές διακοπές της στη Μεσσηνία, έχοντας περάσει σύμφωνα με πληροφορίες της "Ε" πριν λίγες μέρες και από παραλία της Καλαμάτας.

Φωτογραφία της Ολυμπίας Χοψονίδου από τις διακοπές της οικογένειας

Διαμένοντας στην Costa Navarino, η οικογένεια Σπανούλη απολαμβάνει τις ομορφιές του νομού. Χθες μάλιστα, βρέθηκε στην ταβέρνα "Αργύρης", στη Μαραθούπολη. Ο "Kill Bill" φωτογραφήθηκε με τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας Νίκο Θαλασσινό αλλά και με άλλους θαυμαστές του, ενώ μαζί του ήταν οι Ντούσαν Βούκσεβιτς (Σέρβος παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής) και Τρίσταν Βούκσεβιτς  (γιος του Ντούσαν) ο οποίος αγωνίζεται στην δεύτερη ομάδα της μπασκετικής Ρεάλ Μαδρίτης.

Πέρα πάντως από το κομμάτι της διασκέδασης του, ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν χάνει την όρεξή του για το παιχνίδι που αγαπά.

Καθημερινά, προπονείται με τον Τρίσταν Βούκσεβιτς, ο οποίος τον προκάλεσε όπως έγινε γνωστό σε μονό αγώνα. Μπορεί ο “ερυθρόλευκος” ηγέτης να είναι 38 ετών και ο Τρίσταν 17, ωστόσο ο Βασίλης Σπανούλης δεν αφήνει όπως φαίνεται κανένα παιχνίδι μιας και κέρδισε 6-3 και 6-5 αντίστοιχα στο γήπεδο μπάσκετ της Costa Navarino.

Δείτε τη φωτογραφία του υιού Βούκτσεβιτς με τον Σπανούλη μετά τη… μονομαχία τους έτσι όπως την αναδημοσίευσε το eurohoops από τα social media των παικτών καθώς και το βίντεο από τον αγώνα τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Tristan Vukcevic practiced and played one-on-one with Vassilis Spanoulis ? (via @tristan_vkc & @olympiachop)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurohoops.net (@eurohoops_official) στις