Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020 08:56

Αεροπορική σύνδεση Μπρίστολ με Καλαμάτα το 2021 από την Jet2

Γράφτηκε από τον

 

Αεροπορική σύνδεση του Μπρίστολ με την Καλαμάτα το 2021 ανακοίνωσε χθες η εταιρεία Jet2. Υπενθυμίζουμε ότι η Jet2 έχει προγραμματίσει τακτική σύνδεση του "Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος" με Λονδίνο και Μπέρμιγχαμ (από Μάιο) και Μάντσεστερ από Ιούνιο.

Για τη νέα βάση της στο Μπρίστολ η Jet2 ανακοίνωσε χθες: "Ανακοινώνουμε ένα ακόμη σημαντικό ορόσημο στη συνεχιζόμενη ιστορία επιτυχίας μας, με την έναρξη πτήσεων και πακέτων διακοπών από το αεροδρόμιο του Μπρίστολ, το οποίο θα γίνει η δέκατη βάση μας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το πρόγραμμα Summer 21 απευθύνεται στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, που μπορούν να επιλέξουν από 29 καλοκαιρινά hotspots -συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων νέων και αποκλειστικών προορισμών από το αεροδρόμιο του Μπρίστολ: Σμύρνη στην Τουρκία, Καλαμάτα και Λέσβος στην Ελλάδα και Κόστα ντε Αλμερία στην ηπειρωτική Ισπανία".

Το Μπρίστολ είναι πόλη και κομητεία στη Νοτιοδυτική Αγγλία, 169 χιλιόμετρα δυτικά του Λονδίνου και 39 χιλιόμετρα ανατολικά του Κάρντιφ. Με συνολικό πληθυσμό περίπου 428.200 κατοίκους μέσα στα διοικητικά όρια της πόλης και με πληθυσμό που υπολογίζεται σε περίπου 1.006.600 κατοίκους στην ευρύτερη αστική περιοχή είναι η έκτη και όγδοη μεγαλύτερη πόλη σε πληθυσμό της Αγγλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου αντίστοιχα, καθώς και η μεγαλύτερη στη Νοτιοδυτική Αγγλία.

Θ.Λ.