Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2013 21:29

Γυρίσματα του Star Channel στην Καλαμάτα

Γυρίσματα του Star Channel στην Καλαμάτα

Την Καλαμάτα επισκέπτεται τηλεοπτικό συνεργείο με επικεφαλής συνεργάτη του πανελλαδικής εμβέλειας ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού της Αθήνας Star Channel. Οπως ανακοινώθηκε από τον Δήμο Καλαμάτας, στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψής του, το εν λόγω συνεργείο θα κάνει γυρίσματα στην Καλαμάτα -αλλά και σε χωριά στην περιφέρεια του δήμου- προκειμένου να προβληθούν στα δελτία ειδήσεων του αθηναϊκού καναλιού.

Ο Δήμος Καλαμάυας γνωστοποίησε επίσης ότι τα γυρίσματα αυτά θα συμπεριλαμβάνουν εικόνες από την καθημερινότητα, τα αξιοθέατα και διάφορες δραστηριότητες. Ηδη -σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου- το συνεργείο περιηγήθηκε στον πεζόδρομο της Αριστομένους, στο Ιστορικό Κέντρο και στην κεντρική πλατεία, όπως επίσης και στον Αγιο Φλώρο, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στη συγκομιδή ελαιοκάρπου στη Μικρή Μαντίνεια και στο ελαιοτριβείο της Αβίας.

Σημειώνεται ότι με πρόσφατη απόφασή του -κατά πλειοψηφία- το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας ανταποκρίθηκε στο σχετικό αίτημα του συνεργάτη του Star Channel και ενέκρινε να καλύψει ο δήμος, με 600 ευρώ, τα έξοδα της τριήμερης παραμονής του συνεργείου στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα.