Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 08:14

Εγκαινιάστηκε το τουριστικό περίπτερο στο αεροδρόμιο Καλαμάτας (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
Εγκαινιάστηκε το τουριστικό περίπτερο στο αεροδρόμιο Καλαμάτας (βίντεο)

 

Το γραφείο τουριστικής πληροφόρησης της Περιφέρειας Πελοποννήσου στον Αερολιμένα "Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος" εγκαινίασε χθες βράδυ ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.

Η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Άννα Καλογεροπούλου είπε ότι οι υπάλληλοι του γραφείου θα ενημερώνουν τους αλλοδαπούς ταξιδιώτες για τον προορισμό της Πελοποννήσου και θα κρατούν στατιστικά στοιχεία για τους τουρίστες.

Ο κ. Νίκας έδωσε εντολή να καταγράφονται όλες οι διαμαρτυρίες και οι υποδείξεις των ταξιδιωτών με στόχο να δίνονται λύσεις στα εντοπισμένα προβλήματα. Ο περιφερειάρχης είπε ότι οι υπάλληλοι του γραφείου θα υποδέχονται και θα αποχαιρετούν τους ταξιδιώτες δίνοντας τους και ένα συμβολικό δώρο.

Η αερολιμενάρχης Ακριβή Βλάχου είπε ότι οι αφίξεις εξωτερικού έχουν μικρή άνοδο σε σχέση με το 2019 εκφράζοντας ταυτόχρονα τη χαρά της για την επίσημη παρουσία της Περιφέρειας στο αεροδρόμιο.

Ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Μεσσηνίας Δημήτρης Καραλής είπε ότι οι ξενοδόχοι είναι αλληλέγγυοι στην προσπάθεια ανάπτυξης του αεροδρόμιου τονίζοντας ότι η Μεσσηνία αδυνατεί να απορροφήσει ταξιδιώτες από υπερχειλισμένους άλλους προορισμούς εξαιτίας της χαμηλής  φέρουσας δυναμικότητας του αερολιμένα

Ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Μενέλαος Κουτέλας δήλωσε πως η επιχειρηματική κοινότητα θα είναι πάντα αρωγός στην προσπάθεια της Περιφέρειας για ανάπτυξη του αεροδρομίου.

Το γραφείο σχεδίασε η πολιτική μηχανικός Αναστασία Ψυρροπούλου και θα εργάζονται οι απόφοιτοι Ιστορίας και Αρχαιολογίας Βούλα Αναστασέα και Ρόη Κομπότη

Θ.Λ.

 

 

 

 


NEWSLETTER