Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 09:23

19 Φεβρουαρίου έναρξη τουριστικής σεζόν του Αεροδρομίου Καλαμάτας - Παράταση πτήσεων για Θεσσαλονίκη

Γράφτηκε από τον
19 Φεβρουαρίου έναρξη τουριστικής σεζόν του Αεροδρομίου Καλαμάτας - Παράταση πτήσεων για Θεσσαλονίκη

Στις 19 Φεβρουαρίου ανοίγει η φετινή τουριστική σεζόν στο αεροδρόμιο “Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος με την διεθνή πτήση της Aegean από και προς Μόναχο.

Παράλληλα, όπως προκύπτει από το πρόγραμμά, που ανακοίνωσε η διοίκηση του αεροδρομίου Καλαμάτας η αεροπορική σύνδεση της Καλαμάτας με τη Θεσσαλονίκη θα συνεχιστεί κανονικά και τον Φεβρουάριο με τρεις πτήσεις την εβδομάδα (Τρίτη - Πέμπτη - Σάββατο) από την Olympic Air.

Ειδικότερα, όσον αφορά τις διεθνείς πτήσεις τα Σάββατα 19 και 26 Φεβρουαρίου στις 11:45 π.μ. προγραμματίζεται να φτάνει στην Καλαμάτα (προερχόμενη από την Αθήνα)  η πτήση της Aegean, που στις 12:30 μ.μ. θα αναχωρεί για Μόναχο. Αντίστοιχα τις ίδιες ημέρες στις 2:40 μ.μ. (τοπική ώρα) το αεροσκάφος θα αναχωρεί από το Μόναχο για την Καλαμάτα, όπου θα φθάνει στις 6 μ.μ. (ώρα Ελλάδας).

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου ξεκινούν και οι πτήσεις για Δανία και Σουηδία. Συγκεκριμένα στις 8:30 π.μ. αναχωρεί η πτήση της Aegean για Κοπεγχάγη, όπου φτάνει στις 10:40 π.μ. (τοπική ώρα) και συνεχίζει για Στοκχόλμη και η επιστροφή γίνεται στις 11:25 π.μ. (τοπική ώρα) μέσω Στοκχόλμης και στην Καλαμάτα το αεροσκάφος φτάνει στις 6:10 μ.μ. (ώρα Ελλάδας).

 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Με παράταση του ισχύοντος καθεστώτος συνεχίζεται και τον Φεβρουάριο η αεροπορική σύνδεση Καλαμάτας - Θεσσαλονίκης με πτήσεις της Aegena κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο.

Ειδικότερα για τον Φεβρουάριο κάθε Τρίτη η πτήση από Θεσσαλονίκη θα ξεκινά στις 5:50 μ.μ. και θα φτάνει στην Καλαμάτα στις 7:10 μ.μ.. Στη συνέχεια στις 7:35 μ.μ. θα αναχωρεί από το “Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος” και θα επιστρέφει στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” στις 8:55 μ.μ.

Αντίστοιχα κάθε Πέμπτη και Σάββατο το αεροσκάφος θα ξεκινά από τη Θεσσαλονίκη στη 1:05 μ.μ. και θα προσγειώνεται στην Καλαμάτα στις 2:25 μ.μ., ενώ θα αναχωρεί εκ νέου από τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα στις 2:50 μ.μ. για να προσγειώνεται ξανά στη Θεσσαλονίκη στις 4:10 μ.μ.

Περισσότερες πληροφορίες για κάθε μία πτήση στις ιστοσελίδες των αεροπορικών εταιρειών.

Δ.Πλ.


NEWSLETTER