Σάββατο, 17 Ιουνίου 2023 08:47

Παγκόσμιο Συνέδριο στην Costa Navarino: Μεγαλοξενοδόχοι της Marriot στη Μεσσηνία

Παγκόσμιο Συνέδριο στην Costa Navarino:  Μεγαλοξενοδόχοι της Marriot στη Μεσσηνία

Εκατοντάδες μεγαλοξενοδόχοι από όλη την υφήλιο, τα ξενοδοχεία των οποίων είναι ενταγμένα στο δίκτυο της Marriot, συγκεντρώθηκαν στη διάρκεια της εβδομάδας στην Costa Navarino, στο πλαίσιο συνεδρίου που διοργάνωσε η παγκόσμια αλυσίδα.

Η επιλογή της Costa Navarino, τα δωμάτια της οποίας παρουσίασαν υψηλότατη πληρότητα δεν υπήρξε τυχαία. Υποδηλώνει την θέση της στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη και αποτελεί προπομπό για τις νέες μονάδες που δημιουργούνται αρχικά στη Γιάλοβα και στη συνέχεια στον Ριζόμυλο.

Φυσικά τα έμμεσα κέρδη στην προβολή της Μεσσηνίας έρχονται ως φυσικό επακόλουθο, καθώς οι μεγαλοξενοδόχοι της Marriot που γνώρισαν το συγκρότημα που οραματίστηκε και πραγματοποίησε ο καπετάν Βασίλης και συνεχίζουν τα παιδιά του με την ΤΕΜΕΣ, θα μιλούν με κάθε ευκαιρία στους διάφορους κύκλους.

Τόσο από πλευράς της Costa Navarino όσο και από την Marriot κρατήθηκε το συνέδριο σε χαμηλά επίπεδα δημοσιότητας, καθώς το βασικό του αντικείμενο ήταν οργανωτικά και λειτουργικά θέματα των ξενοδοχείων που βρίσκονται στην ομπρέλα της Marriot αλλά και η αντιμετώπιση των μελλοντικών αναγκών του κλάδου.

Εκείνο βέβαια που αποτελεί σημείο αναφοράς για να μπορούμε να βλέπουμε την Μεσσηνία να συζητείται σε παγκόσμια φόρα υψηλού επιπέδου, είναι να δούμε την ολοκλήρωση του δρόμου Καλαμάτα - Ριζόμυλος - Πύλος - Μεθώνη και την παραχώρηση του Αεροδρομίου κάτι που υπολογίζεται -καλώς εχόντων των πραγμάτων- να γίνει μέσα στο 2027.