Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 09:14

100% η πληρότητα το Δεκαπενταύγουστο σε ξενοδοχεία και καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης στη Μεσσηνία

 

 

Πληρότητα που αγγίζει το 100% παρουσιάζουν, όπως κάθε χρόνο, το Δεκαπενταύγουστο  τα ξενοδοχεία και τα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης στη Μεσσηνία.

Ειδικά στο διαδίκτυο, διαθέσιμα είναι μόνο πολυτελείς και ακριβές βίλες και κλίνες ξενοδοχείων. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με έρευνα της «Ε» χθες το μεσημέρι στην ιστοσελίδα Booking.com το 99% των ξενοδοχείων και των ενοικιαζόμενων δωματίων δεν είχε διαθέσιμες κλίνες για το Σαββατοκύριακο και το Δεκαπενταύγουστο. Επίσης στην πλατφόρμα της Airbnb είναι ενοικιασμένο το 99% των καταλυμάτων που λειτουργούν στη Μεσσηνία.

Στην ιστοσελίδα Booking.com δεν υπάρχει ούτε ένα διαθέσιμο κρεβάτι στη πόλη της Καλαμάτας και σε Καρδαμύλη, Στούπα , Μεσσήνη, Πεταλίδι, Κορώνη, Φοινικούντα, Μεθώνη και Μαραθούπολη.

Στην πλατφόρμα της Airbnb χθες το μεσημέρι ήταν διαθέσιμα 10 από τα 1.089 ενεργά καταλύματα στο Δήμο Καλαμάτας (2 στο αστικό κέντρο), 3 από τα 838 στο Δήμο Δυτικής Μάνης, 4 από τα 356 στο Δήμο Μεσσήνης, 8 από τα 810 στο Δήμο Πύλου Νέστορος, 7 από τα 315 στο Δήμο Τριφυλίας και 1 από τα 19 στο Δήμο Οιχαλίας.

Θ.Λ.