Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2025 08:09

Σταθερό το ποσοστό αφίξεων επιβατών - Το πρώτο δεκάμηνο στο αεροδρόμιο Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Σταθερό το ποσοστό αφίξεων επιβατών - Το πρώτο δεκάμηνο στο αεροδρόμιο Καλαμάτας

Σταθερό 0,6% παρέμεινε το πρώτο δεκάμηνο του 2025, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό χρονικό διάστημα, το ποσοστό αφίξεων επιβατών διεθνών πτήσεων στον Αερολιμένα Καλαμάτας επί του συνόλου των αφίξεων στην Ελλάδα με πτήσεις εξωτερικού.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Υπηρεσίας Πολιτικής Υπηρεσίας η κατάταξη των ελληνικών αεροδρόμιων δε άλλαξε και η μόνη αξιοσημείωτή μεταβολή είναι η αύξηση του ποσοστού των διεθνών αφίξεων στον Αερολιμένα Αθήνας από 28,5% σε 29,5%.

Στη δεύτερη θέση παραμένει σταθερά το Ηράκλειο με ποσοστό αφίξεων 15,3% και ακολουθούν Ρόδος με 11,86%, Θεσσαλονίκη με 9% και Κέρκυρα με 7,9%. Αναλυτικά στοιχεία για τις αφίξεις επιβατών διεθνών πτήσεων στα κυριότερα αεροδρόμια της χώρας παρουσιάζονται στον πίνακα.