Πέμπτη, 05 Ιουνίου 2014 08:28

Διαφημιστικό της "Apollo Kuoni" γυρίστηκε στη Μεσσηνία

Διαφημιστικό της "Apollo Kuoni" γυρίστηκε στη Μεσσηνία

Την Καλαμάτα και τη Μεσσηνία διάλεξε φέτος η μεγάλη εταιρεία tour-operators "Apollo Kuoni", για να προβάλει τις πτήσεις τσάρτερ που δρομολογεί σε διάφορα σημεία της Ευρώπης: Γύρισε στην ευρύτερη περιοχή ένα σύντομο διαφημιστικό φιλμ, το οποίο προσεχώς και για πολλούς μήνες θα προβάλλεται σε όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα της Σκανδιναβίας.

Συνεργείο περίπου 60 ατόμων -μεταξύ των οποίων Ελληνες και Σουηδοί ηθοποιοί- βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα στην Καλαμάτα. Οπως μάθαμε η πόλη επελέγη επειδή πληροί μια σειρά προϋποθέσεις, όπως όμορφο φυσικό περιβάλλον, παραλιακή ζώνη σε συνδυασμό με την εγγύτητα σε ορεινό όγκο, πλούσιο ιστορικό υπόβαθρο, ενδιαφέροντα σημεία για διασκέδαση, αλλά και μια σειρά αξιόλογων επιλογών για κοντινές αποδράσεις. Το διαφημιστικό αυτό σποτ διανθίστηκε επίσης με πλάνα από παραλίες της Μάνης και της Πυλίας, καθώς και από την Costa Navarino.

Παρούσα στα γυρίσματα ήταν και η υπεύθυνη Μάρκετινγκ - αντιπρόεδρος της "Apollo Kuoni", Marie Linqvist.

Στην πρωτοβουλία αυτή και στην οργάνωση της διαδικασίας σημαντική ήταν η συμβολή του προέδρου της Διαδημοτικής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Μεσσηνίας, Θανάση Ψαρούλη, του τουριστικού γραφείου “Maniatis Travel” - αντιπροσώπου της "Apollo Kuoni" στη Μεσσηνία, καθώς και του Δήμου Καλαμάτας, ο οποίος μεταξύ άλλων προσέφερε και παραδοσιακά προϊόντα στους συντελεστές του σποτ.

 

Δ.Πλ.