Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016 15:57

Διακοπή νερού σε Βέργα, Μαντίνεια, Αβία και Δολούς

Γράφτηκε από την

Διακοπή νερού σε Βέργα, Μαντίνεια, Αβία και Δολούς

Διακοπή νερού θα σημειωθεί μεθαύριο Παρασκευή σε Βέργα, Μικρή Μαντίνεια, Αβία και Δολούς, λόγω εργασιών παράκαμψης του κεντρικού αγωγού Φ500.

Η διακοπή προβλέπεται να γίνει από τις 3 τα ξημερώματα έως τις 2 το μεσημέρι, σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδέσμου Υδρευσης Δήμων Καλαμάτας, Μεσσήνης και Κοινοτήτων περιοχής Καλαμάτας.

Επισημαίνεται ότι οι εργασίες θα εκτελεστούν από την κατασκευαστική εταιρεία "Μορέας Α.Ε." σε συνεργασία με το Σύνδεσμο, στο πλαίσιο κατασκευής του περιφερειακού αυτοκινητόδρομου Καλαμάτας, στην εθνική οδό προς Σπάρτη και στο ύψος του στρατοπέδου Παπαφλέσσα.
Καλούνται οι καταναλωτές να εξασφαλίσουν έγκαιρα τις ποσότητες νερού που χρειάζονται για οικιακή ή επαγγελματική χρήση. Σε περίπτωση που οι εργασίες ολοκληρωθούν νωρίτερα από τον καθορισμένο χρόνο, θα αποκατασταθεί γρηγορότερα η υδροδότηση.