Σάββατο, 08 Οκτωβρίου 2016 08:00

Το αργότερο 25 Οκτωβρίου ο περιφερειακός στην Αρτέμιδος 

Το αργότερο 25 Οκτωβρίου ο περιφερειακός στην Αρτέμιδος 

Μεταξύ 20 και 25 Οκτωβρίου παραδίδεται ο περιφερειακός αυτοκινητόδρομος της Καλαμάτας, στο πρώτο και πιο σημαντικό τμήμα του μέχρι τον κόμβο Αρτέμιδος, στο Νέδοντα, στο ύψος της Αγιάννας. Μέχρι τα Χριστούγεννα πρόκειται δε να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί και το υπόλοιπο κομμάτι έως το τέρμα του περιφερειακού, στη Λακωνικής, στο ύψος της διασταύρωσης προς Ελαιοχώρι.

Αυτά οριστικοποιήθηκαν χθες, σε ευρεία σύσκεψη στο εργοτάξιο του "Μορέα" στο Νέδοντα, παρουσία του αρμοδίου διευθυντή του υπουργείου Υποδομών Γιάννη Καρνέση και με τη συμμετοχή όλων των στελεχών της κοινοπραξίας, Δημήτρη Κούτρα, Γιώργου Συριανού, Αλέξανδρου Γεωργόπουλου και του εργοταξιάρχη Θανάση Σπανού.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες κι εκκρεμότητες για την ολοκλήρωση και παράδοση του έργου μέχρι την Αρτέμιδος.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, από την κυβέρνηση εξετάζεται η παράδοση του περιφερειακού της Καλαμάτας να γίνει από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, είτε μέχρι την Αρτέμιδος τον Οκτώβριο, είτε με την ολοκλήρωση το Δεκέμβριο.