Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017 19:11

Βελτίωση γηπέδου στο Λύκειο Φιλιατρών

Βελτίωση γηπέδου στο Λύκειο Φιλιατρών

Ο καθορισμός όρων για διαγωνισμούς και οι εγκρίσεις πρακτικών διαγωνισμών που ήδη έχουν γίνει κυριάρχησαν στην χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Τριφυλίας. 

Η Επιτροπή καθόρισε τους όρους του συνοπτικού διαγωνισμού «Βελτίωση γηπέδου Λυκείου Φιλιατρών» ο οποίος θα είναι ηλεκτρονικός και θα γίνει στις 4 Ιουλίου στις 10 το πρωί, ενώ ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου είναι 29.993 ευρώ. Επίσης για το ίδιο έργο ανέδειξε την επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού όπως και την επιτροπή αξιολόγησης των ενστάσεων. 

Επίσης εγκρίθηκε το πρακτικό ελέγχου των δικαιολογητικών του προσωρινού αναδόχου του έργου "Επέκταση-επισκευή του νεκροταφείου Φιλιατρών". Ενώ κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε το πρακτικό του ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την βελτίωση του γηπέδου Κοπανακίου, όπου υπήρξαν δύο ενδιαφερόμενοι και ο ένας από αυτούς απορρίφθηκε μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών. Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ευστάθιος Ανδρινόπουλος πρότεινε την επανάληψη του διαγωνισμού καθώς υπάρχει μόνο ένας και ψήφισε "κατά" στην έγκριση του πρακτικού ενώ "λευκό" ψήφισε ο Σαράντος Κουκούμης επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας.

Ομόφωνα έγινε η επικύρωση του πρακτικού του συνοπτικού διαγωνισμού «Δημοτική οδοποιία Γαργαλιάνων» όπου ανάδοχος είναι η εταιρεία Δομοτεχνική με έκπτωση 45,77%.

Από εκεί και πέρα αποφασίστηκε να γίνει η δημοπράτηση του δημοτικού ακινήτου στην ΤΚ Στασιού και καθορίστηκαν οι όροι ώστε να γίνει στις 27 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου με το αρχικό τίμημα να διαμορφώνεται από την Οικονομική Επιτροπή στα 50 ευρώ το μήνα. Επίσης στις 27 Ιουνίου θα γίνει ο διαγωνισμός για την προμήθεια υγρών καυσίμων για τη ΔΕ Αετού και στις 28 Ιουνίου για την ΔΕ Αυλώνας.

Η επιτροπή αποφάσισε ακόμη την έγκριση δαπανών και την διάθεση πιστώσεων όπου ξεχωρίζει η διάθεση πίστωσης 38.080 ευρώ που είναι η οφειλή της  τελευταίας δόσης για την αγορά ακινήτου στο Αγρίλη. 

Κ.Μπ.