Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2012 04:43

Παραδίδεται στην κυκλοφορία τέλος Σεπτεμβρίου το Παραδείσια - Τσακώνα

Γράφτηκε από την
Παραδίδεται στην κυκλοφορία τέλος Σεπτεμβρίου το Παραδείσια - Τσακώνα

Στο τέλος Σεπτεμβρίου αναμένεται να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί το πολύπαθο τμήμα Παραδείσια - Τσακώνα με παράκαμψη. Αυτό επιβεβαίωσαν στην "Ε" στελέχη του υπουργείου Υποδομών και της κατασκευάστριας κοινοπραξίας. Επεσήμαναν ότι του χρόνου το καλοκαίρι θα παραδοθεί κανονικά ο δρόμος με την τοξωτή μεταλλική γέφυρα των 390 μέτρων, στο σημείο της μεγάλης κατολίσθησης.
Ο διευθυντής έργου της κοινοπραξίας Νίκος Ντονάς παρατήρησε ότι η παράκαμψη θα είναι μήκους 1.000 περίπου μέτρων και απ’ αυτή θα περνούν όλα τα οχήματα, ακόμα και τα φορτηγά και τα λεωφορεία και όχι μόνο τα Ι.Χ., όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί. Ο ίδιος μας ενημέρωσε ότι από τον Οκτώβριο θα φθάσουν στην περιοχή τα πρώτα κομμάτια της τοξωτής γέφυρας, όπου θα τοποθετούνται στους διαδρόμους εργασίας και θα συγκολλούνται τα επί μέρους τμήματα.
Ο κ. Ντονάς ανέφερε ότι από τις καιρικές συνθήκες του χειμώνα και τη δυνατότητα που θα υπάρχει για την εκτέλεση εργασιών, θα εξαρτηθεί ο ακριβής χρόνος ολοκλήρωσης της εντυπωσιακής γέφυρας και παράδοσης ολοκληρωμένου τού υπό ανακατασκευή εθνικού δρόμου.
Γ.Σ.


NEWSLETTER