Κυριακή, 11 Ιουνίου 2023 13:15

Καλαμάτα: Κλείνει για 4 μέρες η είσοδος-εξοδος του περιφερειακού στον κόμβο Αρτέμιδος

Καλαμάτα: Κλείνει για 4 μέρες η είσοδος-εξοδος του περιφερειακού στον κόμβο Αρτέμιδος

Κλειστά θα είναι τα τμήματα εξόδου και εισόδου στον περιφερειακό αυτοκινητόδρομο της Καλαμάτας, από τον κυκλικό κόμβο της Αρτέμιδος, για 4 μέρες την ερχόμενη εβδομάδα (ανά 2 μέρες σε κάθε κατεύθυνση), λόγω εργασιών ετήσιας τακτικής συντήρησης στα “κατ εντ κάβερ” (σκεπαστά τμήματα) της περιοχής από τον “Μορέα”.

Ειδικότερα, σύμφωνα με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ανακοινώθηκαν από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας:

α) Από τη Δευτέρα 12 Ιουνίου στις 6 το πρωί έως και την επόμενη μέρα στις 10 το βράδυ, θα υπάρχει αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του ανισόπεδου κόμβου Καλαμάτας, στην κατεύθυνση προς την πόλη. Η κυκλοφορία κατά μήκος του κυρίως άξονα του αυτοκινητόδρομου θα διεξάγεται κανονικά. Στο διάστημα αυτό η σύνδεση του αυτοκινητόδρομου με το κέντρο της πόλης της Καλαμάτας και με την οδό Αρτέμιδος θα γίνεται μέσω του ισόπεδου κυκλικού κόμβου Σπάρτης.

β) ) Από την Πέμπτη 15 Ιουνίου στις 6 το πρωί έως και την επόμενη μέρα στις 10 το βράδυ, θα υπάρχει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του ανισόπεδου κόμβου Καλαμάτας, στην κατεύθυνση προς Αθήνα. Η κυκλοφορία κατά μήκος του κυρίως άξονα του αυτοκινητόδρομου θα διεξάγεται κανονικά. Στο διάστημα αυτό η σύνδεση του κέντρου της πόλης της Καλαμάτας και της οδού Αρτέμιδος με τον αυτοκινητόδρομο θα γίνεται μέσω του ισόπεδου κυκλικού κόμβου Σπάρτης.

Η εταιρεία παραχώρησης Μορέας Α.Ε. υποχρεούται να τοποθετεί και να συντηρεί την απαιτούμενη προσωρινή οδική σήμανση, καθώς επίσης και για τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων, για την εφαρμογή των εν λόγω προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων.