Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014 17:47

Ο Χρυσοχοΐδης στην Τσακώνα για την τοξωτή γέφυρα και όλα τα μεγάλα οδικά έργα

Ο Χρυσοχοΐδης στην Τσακώνα για την τοξωτή γέφυρα και όλα τα μεγάλα οδικά έργα

Τέλος του 2014 θα ολοκληρωθεί και θα παραδοθεί η μεταλλική τοξωτή γέφυρα στο Παραδείσια - Τσακώνα. Αρχές του 2015 αναμένεται να ολοκληρωθεί ο περιφερειακός αυτοκινητόδρομος της Καλαμάτας.


Τέλος του χρόνου πρόκειται να προκηρυχθεί το έργο στο δρόμο Τσακώνα - Καλό Νερό, που αποτελεί μέρος της Ολυμπίας Οδού. Ο υφιστάμενος δρόμος Πύργος - Καλό Νερό σχεδιάζεται να βελτιωθεί.
Η κατασκευή του κόμβου στο Μελιγαλά στον αυτοκινητόδρομο θα περιληφθεί στην τροποποίηση της σύμβασης παραχώρησης με το "Μορέα", που θα κυρωθεί στη Βουλή το επόμενο διάστημα. Σύντομα θα υπάρξουν νέα για το σιδηρόδρομο στην Πελοπόννησο και για το αεροδρόμιο της Τρίπολης.
Αυτά είναι τα νέα από τη σημερινή επίσκεψη του υπουργού Υποδομών Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο έργο της τοξωτής γέφυρας στο Παραδείσια - Τσακώνα, παρουσία του βουλευτή Θανάση Πετράκου και του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη. Παρέστησαν ακόμα ο αρμόδιος διευθυντής του υπουργείου Υποδομών Γιάννης Καρνέσης, αντιπεριφερειάρχες και αυτοδιοικητικοί του Δήμου Οιχαλίας.
Ο υπουργός στη συνέχεια επισκέφθηκε και τον κόμβο του Μελιγαλά στον παλιό εθνικό δρόμο, κάτω από τον αυτοκινητόδρομο, για να δει επί τόπου πού μπορεί να γίνει ο κόμβος του αυτοκινητόδρομου στην περιοχή.