Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016 08:15

Διακοπή της κυκλοφορίας σήμερα στην Αρτέμιδος

Διακοπή της κυκλοφορίας σήμερα στην Αρτέμιδος

Διακοπή της κυκλοφορίας έχει προγραμματιστεί σήμερα το πρωί στην Αρτέμιδος, στην κάθοδο, στο τμήμα από τη Λεΐκων έως τη Μεσσήνης, λόγω εργασιών αποξήλωσης της παλιάς ασφάλτου.

Η κυκλοφορία θα γίνεται μέσω των οδών Λεΐκων και Μπουλούκου. Οι εργασίες προγραμματίζεται να ξεκινήσουν στις 9 το πρωί και να ολοκληρωθούν 4 ώρες αργότερα.
Με τις εργασίες αυτές, μετά την κοπή των μεγάλων ευκαλύπτων, αναμένεται να μεγαλώσει το πλάτος της Αρτέμιδος στην κάθοδό της, ώστε να δημιουργηθούν τρία ρεύματα κυκλοφορίας: ένα αριστερά προς την οδό 23ης Μαρτίου, ένα ευθεία προς την Αρτέμιδος και ένα δεξιά προς την οδό Μεσσήνης, ώστε να αποτρέπεται η κυκλοφοριακή συμφόρηση.


ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΧΟΡΟΥ

Εξάλλου, λόγω εργασιών θα υπάρχουν κυκλοφοριακά προβλήματα στην Αρτέμιδος και στο ύψος του Μεγάρου Χορού, στη συνέχεια της Φραντζή (πρώην Κεφάλα). Στο σημείο αυτό κατασκευάζεται διάβαση πεζών και θα γίνεται διακοπή της κυκλοφορίας τμηματικά στο μισό του δρόμου της καθόδου, με αναγκαστική εκτροπή της κυκλοφορίας προς τη λειτουργούσα λωρίδα, καθώς και η απαγόρευση της αριστερής στροφής (ανατολικά) προς την οδό Παλαμά (Υδρας). Υπολογίζεται οι εργασίες στο σημείο αυτό να διαρκέσουν 4 - 5 ημέρες.