Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010 20:03

Ο Μπρεδήμας στον Ταϋγετο

Γράφτηκε από την

Στην περιοχή του Ταΰγετου, όπου άκουσε τα προβλήματα των κατοίκων του, βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Θόδ. Μπρεδήμας. Οι κάτοικοι εξέφρασαν τα παράπονά τους για τον τρόπο που τους συμπεριφέρθηκε η σημερινή Δημοτική Αρχή και διαμαρτυρήθηκαν για τις πολλές ελλείψεις, μεταξύ των οποίων και το ζήτημα της οδικής πρόσβασης και ιδιαίτερα του κινδύνου που αντιμετωπίζει όποιος επιχειρεί να περάσει από το δρόμο που συνδέει τη Νέδουσα με την Αλαγονία.
Το μεσημέρι παρακολούθησε στο γήπεδο του Μεσσηνιακού τον αγώνα ποδοσφαίρου Μεσσηνιακός – Ζαβλάνι και το απόγευμα συνέχισε τις περιοδείες του.
Σήμερα το πρωί επισκέφθηκε καταστήματα τραπεζών στο κέντρο της Καλαμάτας, τη ΔΕΗ και το ΒΙΟΠΑ.
Αργότερα, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλαγή για το Δήμο της Καλαμάτας», δέχθηκε την επίσκεψη αντιπροσωπείας της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με τον πρόεδρο Ευάγ. Σιδερέα και τον αντιπρόεδρο Γ. Κουρέτα, οι οποίοι εξέθεσαν τα προβλήματα που υπάρχουν. Μίλησαν για τα τεράστια ζητήματα που αντιμετωπίζει το Ειδικό Εργαστήρι, ενώ του έθεσαν το αίτημα εξεύρεσης χώρου για τη στέγαση της Ένωσης, που δεν έχει ακόμη ικανοποιηθεί. Επισήμαναν επίσης το γεγονός ότι στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας δεν υπάρχει εκπρόσωπος των γονέων, αλλά μόνο πολιτικά πρόσωπα, που δεν είναι σχετικά με το αντικείμενο.

Από το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού