Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2011 17:04

Ανακοίνωση των εργαζομένων στο Δήμο Ευρώτα

Γράφτηκε από την



Είναι ιδιαίτερο συγκινητικό το ενδιαφέρον της πολιτικής ηγεσίας της χώρας για την προστασία της υγείας των κατοίκων των πόλεων από τα σκουπίδια. Και είναι εντυπωσιακή η άμεση κινητοποίηση όλων των μηχανισμών προκειμένου να μην κινδυνεύσουν συνάνθρωποί μας.
Αναρωτιόμαστε όμως γιατί δεν υπήρξε ανάλογη κινητοποίηση και για το θέμα της ελονοσίας από το 2009 μέχρι σήμερα. Πέθανε από ελονοσία 1 άνθρωπος ενώ έχουν νοσήσει 70, χωρίς να υπολογίσουμε τις τεράστιες κοινωνικές και οικονομικές συνέπειες που έχουν προκληθεί και αναμένεται να μεγαλώσουν, όχι μόνο για τη Λακωνία αλλά για την Ελλάδα συνολικά και δεν έχει επιβληθεί ούτε ένα πρόστιμο, δεν έχει επέμβει καμία αρμόδια αρχή.
Οι αγώνες δεν ποινικοποιούνται δεν καταστέλλονται. Δεν είναι οι «συνδικαλιστές» που τους οργανώνουν και συμμετέχουν σε αυτούς είναι το σύνολο των εργαζομένων.
Οι κινητοποιήσεις μας, στα πλαίσια αυτών της Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α., τη Δευτέρα 17 και την Τρίτη 18 Οκτωβρίου συνεχίζονται και κλιμακώνονται μέσα στο χώρο του Δήμου  και έξω από αυτόν. Οι υπηρεσίες του Δήμου δε θα λειτουργήσουν.
Την Τετάρτη 19 και την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου συμμετέχουμε στη Γενική Απεργία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Σκάλας έχει ήδη αποφασίσει να παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα της περιοχής την Τετάρτη 19 Αυγούστου.
Μαζί με τον Εμπορικό Σύλλογο Σκάλας σας καλούμε όλους σε συγκέντρωση στη Γέφυρα του Ευρώτα την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ – ΑΝΕΡΓΟΙ – ΑΓΡΟΤΕΣ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ – ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ
Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.


Ή ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΓΩΝΑΣ