Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017 18:13

Παπαδόπουλος: "Ο Αναστασόπουλος πετάει την μπάλα στην εξέδρα"

Παπαδόπουλος: "Ο Αναστασόπουλος πετάει την μπάλα στην εξέδρα"

 

Ούτε εντός εισαγωγικών, ούτε εκτός εισαγωγικών είμαι «δικός σας» κύριε Αναστασόπουλε. Σας το τόνισα και στην προηγούμενη ανακοίνωσή μου στον τοπικό Τύπο. Θεωρώ ότι το έκανα πλήρως κατανοητό, ότι «δικός τους» είμαι μόνο για τα στελέχη και τους φίλους της παράταξης, η οποίοι είναι και «δικοί μου».

«Δικός σου» δεν είμαι και δεν θα είμαι, διότι, μεταξύ άλλων, κύριε Αναστασόπουλε δεν έχετε το σθένος και την ευθύτητα, επί 3 συνεχόμενα χρόνια τώρα, να δώσετε απαντήσεις στα ερωτήματα που σας έθεσα στην προηγούμενη ανακοίνωσή μου, τα οποία δεν είναι τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο, από όλα όσα αναφέρει και ο κόσμος που στηρίζει την παράταξη, όπως και τα στελέχη.

Τελικά, από ό,τι αντιλαμβάνομαι, δεν έχετε το αυτοδιοικητικό - πολιτικό βάρος, να κάνετε διάλογο, είτε εσωτερικά μέσα στην παράταξη, είτε και μέσω του τοπικού Τύπου. Η απάντησή σας το δείχνει ξεκάθαρα. Δεν απαντήσατε, παρά προτιμήσατε να κρυφτείτε και να πετάξετε την μπάλα στην εξέδρα, μιλώντας για την αυτοδιοικητική μου πορεία, στον Δήμο Ανδρούσης. Εστω και έτσι, εγώ δεν έχω μάθει να κρύβομαι, και θα απαντήσω και σε αυτό, σε αντίθεση με τις δικές σας πρακτικές.

Σας ενημερώνω, λοιπόν, ότι εκλεγόμουν δημοτικός σύμβουλος, στον Δήμο Ανδρούσης επί επτά συνεχόμενες θητείες και επί δύο θητείες στον Δήμο Μεσσήνης, όπου και τις δύο φορές πρώτευσα στην Δημοτική Ενότητα Ανδρούσας, μεταξύ όλων των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, όλων των συνδυασμών. Δεν γνωρίζω πώς το αντιλαμβάνεστε εσείς, για εμένα πάντως αυτό αποτελεί την μεγαλύτερη επιβράβευση και ηθική ανταμοιβή, για τις προσπάθειες που έχω καταβάλει σε όλη μου αυτή την διαδρομή για το καλό του τόπο μου. Και ταυτόχρονα για το ήθος μου, για την προσφορά μου και την αμέριστη συμπαράσταση μου στις καθημερινές ανάγκες των συνδημοτών μου.

Κλείνοντας, σας ενημερώνω ότι δεν πρόκειται να συνεχίσω τον διάλογο (δημόσιο ή μη), μαζί σας. Δυστυχώς, δεν είναι εποικοδομητικός και δεν οδηγεί πουθενά, με δική σας ευθύνη.

Γεώργιος Παπαδόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος Μείζονος Μειοψηφίας Δ.Σ. Μεσσήνης