Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017 21:51

Καθορισμός τελών χρήσης των κοινόχρηστων χώρων στην Τριφυλία

Γράφτηκε από τον

Καθορισμός τελών χρήσης των κοινόχρηστων χώρων στην Τριφυλία

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας ο κανονισμός κοινόχρηστων χώρων όπως και ο καθορισμός τελών χρήσης των κοινόχρηστων χώρων. Διαφωνίες υπήρξαν για τον μη ίσο καθορισμό τελών και τη διαφοροποίηση που υπάρχει για την Ανω Πόλη Κυπαρισσίας που θα έχει και τα ακριβότερα τέλη σε όλο το δήμο.

Αυτό που επισημάνθηκε από πολλούς, είναι με ποια μέσα ο δήμος θα εφαρμόσει τον κανονισμό, πώς θα κάνει τους ελέγχους και τις εισπράξεις και φυσικά πώς θα εισπράξει αυτά που οφείλονται στο δήμο.

Σε ό,τι αφορά τον κανονισμό, "κατά" ψήφισε ο Σαράντος Κουκούμης επικεφαλής της ΛΑΣΥ. "Κατά" για τον καθορισμό των τελών ψήφισαν από την  ΡΑΚΙ η Ιωάννα Μαραβελή και η Αλέκα Τσούλου, που αν και συμφωνούσαν με το γενικό πλαίσιο των τελών είχαν ενστάσεις -οι οποίες και ζήτησαν να καταγραφούν- σχετικά με το αυξημένο κατά ένα ευρώ τέλος στην Ανω Πόλη Κυπαρισσίας και για το ύψος των προστίμων, όπως και Σαράντος Κουκούμης.

 

Κ.Μπ.