Κυριακή, 05 Νοεμβρίου 2017 12:14

3 προσλήψεις στο Φορέα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Τριφυλίας

Σε πρόσληψη τριών ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ΝΠΔΔ «Φορέα Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Αθλητισμού», προχωρά ο Δήμος Τριφυλίας.

Πιο συγκεκριμένα οι θέσεις αφορούν: Ενα άτομο ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων και ένα ΥΕ προσωπικού καθαριότητας, για τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Τριφυλίας, με διάρκεια απασχόλησης από την υπογραφή της σύμβασης μέχρι και τις 31 Ιουλίου 2018. Επίσης ένα άτομο ΥΕ Οικογενειακών Βοηθών για το ΚΑΠΗ, με 8μηνη διάρκεια σύμβασης εργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό Εντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στη διεύθυνση: ΝΠΔΔ “Φορέας Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Αθλητισμού” Δήμου Τριφυλίας, Δημαρχείου 2 Τ.Κ. 24500 Κυπαρισσία, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Πρωτοκόλλου,  υπόψη Ελπίδας Σκλάβου (τηλ. επικοινωνίας: 27610 22255). 

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΤΕ ή ΥΕ).