Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018 09:28

Παράλληλες εκδηλώσεις για την 3η Γαλάζια Νύχτα Καλαμάτας

Παράλληλες εκδηλώσεις για την 3η Γαλάζια Νύχτα Καλαμάτας

Την Παρασκευή 22 Ιουνίου ο Δήμος Καλαμάτας οργανώνει την 3η Γαλάζια Νύχτα.

Οπως ενημέρωσε χθες ο υπεύθυνος της οργάνωσης, δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Βεργόπουλος, από τις 9 το βράδυ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της επόμενης ημέρας έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις στο λιμάνι και την Ανατολική Παραλία της Καλαμάτας, καθώς και στη Μικρή Μαντίνεια.

Ο κ. Βεργόπουλος εκτίμησε πως θα είναι και πάλι μια βραδιά κεφιού και διασκέδασης, με πολλά χάπενινγκ, μουσική και χορό. Σημείωσε ότι είναι μια εκδήλωση που γίνεται την αρχή του καλοκαιριού, για τη διαφήμιση και την προβολή της πόλης, και παρατήρησε πως τη νύχτα αυτή “η καρδιά της Πελοποννήσου χτυπάει στην Καλαμάτα”.

Επεσήμανε ότι στόχος είναι να δώσει το “παρών” κόσμος από την Πελοπόννησο και την Αθήνα, και κάλεσε τους επαγγελματίες της παραλίας να ετοιμάσουν παράλληλες εκδηλώσεις.

Τα κύρια σημεία της 3ης Γαλάζιας Νύχτας θα είναι:

1) Κεντρική προκυμαία του λιμανιού: Δραστηριότητες γνωριμίας με τα ΚΔΑΠ του Δήμου 7 με 9 το βράδυ, μουσική από ραδιοφωνικούς σταθμούς 9 με 10 το βράδυ, και χοροί από όλες τις Σχολές Χορού από τις 10 το βράδυ μέχρι και μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

2) Απέναντι από την εκκλησία της Ανάστασης: Μουσική από ραδιοφωνικούς σταθμούς, χορευτικά, ζωντανή μουσική και χάπενινγκ.

3) Δημοτικό πάρκινγκ στη Ναυαρίνου (πριν την Καρακούση): Μουσική από ραδιοφωνικούς σταθμούς, χορευτικά, ζωντανή μουσική και χάπενινγκ.

4) Μικρή Μαντίνεια: Μουσική από djs και χορευτικά από τοπικούς συλλόγους.