Τρίτη, 03 Ιουλίου 2018 16:36

Εγγραφές στα ΚΔΑΠ του Δήμου Πύλου-Νέστορος

Γράφτηκε από την
Εγγραφές στα ΚΔΑΠ του Δήμου Πύλου-Νέστορος

Ο Δήμος Πύλου – Νέστορος καλεί για εγγραφές στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), καθώς η σχετική προθεσμία λήγει σήμερα. Παράλληλα, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου όρισε ως υπεύθυνους την Γεωργία Ψυχάρη στο 1ο ΚΔΑΠ και τον Αθανάσιο Δούνια στο 2ο ΚΔΑΠ.

Στη σχετική ανακοίνωσή του, ο δήμος υπενθυμίζει ότι λήγει σήμερα η προθεσμία υποβολής αίτησης με ηλεκτρονικό τρόπο, για εγγραφή στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» έτους 2018-2019, μέσω της ιστοσελίδας της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ).

Οι ενδιαφερόμενοι, τονίζεται στην ανακοίνωση, μπορούν να πλοηγηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr), να ενημερωθούν για την πρόσκληση, τα απαραίτητα δικαιολογητικά, τις οδηγίες εγγραφής και να κάνουν αίτηση για τις ανωτέρω δομές. Επισημαίνεται ότι, φέτος, η είσοδος στο σύστημα υποβολής αιτήσεων γίνεται με διαπίστευση ΤΑΧΙSNET των ωφελουμένων, ενώ ζητούνται και στοιχεία ΑΦΜ και ΑΜΚΑ του συζύγου, καθώς και λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email).

Σήμερα τελευταία ημέρα, ο Δήμος Πύλου -Νέστορος, όπως και το προηγούμενο χρονικό διάστημα, θέτει στη διάθεση των ενδιαφερομένων το κατάλληλο προσωπικό που θα βοηθήσει για τη συμπλήρωση των αιτήσεων. Αυτό βρίσκεται, συγκεκριμένα, στο Δημαρχείο της Πύλου και στο Δημοτικό Κατάστημα της Χώρας (8.30 το πρωί με 1 το μεσημέρι), ενώ για την Κορώνη και το Χαρακοπιό πληροφορίες δίνονται από την Ελένη Κυριοπούλου στο τηλέφωνο 6988-395446.


NEWSLETTER