Τετάρτη, 04 Ιουλίου 2018 09:33

Χίλιες πάνινες οικολογικές τσάντες μοιράζονται στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας (βίντεο)

Γράφτηκε από την
Χίλιες πάνινες οικολογικές τσάντες μοιράζονται στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας (βίντεο)

Χίλιες πάνινες οικολογικές τσάντες πρόκειται να μοιράσει το ερχόμενο Σάββατο στον κόσμο η Κεντρική Αγορά Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Ιδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακοπούλου.

Η διανομή των τσαντών θα γίνεται από τις 9 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι, στον κεντρικό διάδρομο της Αγοράς.

Η ΚΑΚ συμμετέχει στο παγκόσμιο κίνημα κατά της πλαστικής σακούλας, επισημαίνοντας: «Οι ειδικοί προειδοποιούν: Η γη δεν αντέχει άλλο πλαστικό!
Ειδικότερα η πλαστική σακούλα είναι μια βραδυφλεγής βόμβα για το οικοσύστημά μας».

Το Σάββατο, τους καταναλωτές πελάτες της ΚΑΚ θα συντροφεύσει και ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τη Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας.

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=N9ALZ0RvUwA}

ΑΝΥΨΩΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ

Εν τω μεταξύ, για την ασφάλεια του προσωπικού της η Κεντρική Αγορά προμηθεύτηκε μια ηλεκτρική, αυτοκινούμενη, ανυψωτική, ψαλιδωτή πλατφόρμα εργασίας.

Το μεταχειρισμένο μηχάνημα διαθέτει πιστοποιητικό ευρωπαϊκής έγκρισης τύπου CE και 36 μήνες γραπτή εγγύηση. Εχει ωφέλιμο ύψος εργασίας 8 μέτρα και ανυψωτική ικανότητα 230 κιλά. Το κόστος του ήταν 9.900 ευρώ με ΦΠΑ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τη διοίκηση, για τη συγκεκριμένη προμήθεια ζητήθηκαν από 7 επιχειρήσεις ανά την επικράτεια προσφορές, όπου τελικά κατατέθηκαν 5, και στη συνέχεια έγινε η αξιολόγησή τους από επιτροπή που όρισε το Δ.Σ. της ΚΑΚ.


NEWSLETTER