Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2018 19:02

Αιχμές Τσώνη για στάση Χριστόπουλου

Γράφτηκε από τον

“Αδυνατώ να καταλάβω γιατί ο Χριστόπουλος ως σύμβουλος της πλειοψηφίας δεν θέτει ερωτήματα στην ομάδα, αλλά τα κάνει στο Δημοτικό Συμβούλιο” δήλωσε ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης, αναφερόμενος στην ένταση που υπήρξε κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του σώματος, μεταξύ του ίδιου και του συμβούλου της πλειοψηφίας Χρήστου Χριστόπουλου.

Ο Γ. Τσώνης προέβη στην πιο πάνω δήλωση απαντώντας σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε, στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου, προχθές Τρίτη το πρωί στο Δημαρχείο της Μεσσήνης. Δεν θέλησε, ωστόσο, να κάνει κανένα άλλο σχόλιο σχετικά με την υπόθεση αυτή.

Αντίθετα, υποστήριξε ότι “και αύριο να γίνουν εκλογές εγώ είμαι έτοιμος”, λέγοντας ότι ο συνδυασμός του είναι κατά 85% συμπληρωμένος και δεν απομένουν παρά μόνο λεπτομέρειες. Ερωτώμενος δε για την πρόσφατη επισημοποίηση της υποψηφιότητας του Γιώργου Αθανασόπουλου για τον Δήμο Μεσσήνης -από την πλευρά της μείζονος μειοψηφίας-, δήλωσε ότι γνωρίζει και τιμά τον εν λόγω δημοτικό σύμβουλο. “Χαίρομαι που θα είναι αντίπαλός μου” σημείωσε.

Β.Γ.Μ.