Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2018 17:43

85 άδειες σε εμπόρους για το πανηγύρι της Μεσσήνης

Γράφτηκε από τον
85 άδειες σε εμπόρους για το πανηγύρι της Μεσσήνης

Στις 92 έφτασαν συνολικά οι αιτήσεις εμπόρων για συμμετοχή τους στο πανηγύρι της Μεσσήνης, με την αρμόδια επιτροπή να εγκρίνει τελικά τις 85 από αυτές, αφού προηγουμένως εξέτασε το σχετικά δικαιολογητικά.

Αυτό γνωστοποίησε στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Αντώνης Νικολόπουλος, προσθέτοντας ότι οι συμμετέχοντες έμποροι θα είναι και υπεύθυνοι να φροντίσουν για τη στέγαση και την ηλεκτροδότηση των πάγκων τους, καθώς οι δύο σχετικοί διαγωνισμοί που προκήρυξε ο δήμος απέβησαν άγονοι μιας και δεν κατατέθηκε καμία προσφορά.

Ο αντιδήμαρχος εξήγησε ότι ειδικά όσον αφορά την ηλεκτροδότηση, ο δήμος θα έχει στη διάθεση των εμπόρων τον δικό του ηλεκτρολόγο, προκειμένου να υποδεικνύει τον τρόπο που θα γίνονται οι συνδέσεις.

Αγονοι εξ άλλου, συνέχισε ο αντιδήμαρχος, απέβησαν και οι δύο διαγωνισμοί για την μίσθωση του χώρου ανάπτυξης του λούνα παρκ, στους οποίους η τιμή εκκίνησης ήταν 24.135 ευρώ.

Ακολουθώντας τον κανονισμό που προβλέπεται για τη συγκεκριμένη αδιέξοδη περίπτωση, το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης στην προχθεσινή του συνεδρίαση, δημοπράτησε εκ νέου τον συγκεκριμένο χώρο, με τιμή εκκίνησης 18.000 ευρώ. Παρουσιάστηκε ένας ενδιαφερόμενος με προσφορά 18.200 ευρώ, στον οποίον το σώμα μίσθωσε τον εν λόγω χώρο, με την προϋπόθεση -όπως επισημάνθηκε από το σύμβουλο της μείζονος μειοψηφίας Γιώργο Δαβίλλα- ότι θα διασφαλιστεί πως η εγκατάστασή του πληροί όλα τα στάνταρ ασφάλειας που προβλέπει η νομοθεσία.

Β.Γ.Μ.


NEWSLETTER