Σάββατο, 09 Φεβρουαρίου 2019 14:50

Αισιόδοξος ο Τσώνης για ολοκλήρωση της ανάπλασης στη Μεσσήνη

Γράφτηκε από τον
Αισιόδοξος ο Τσώνης για ολοκλήρωση της ανάπλασης στη Μεσσήνη

Στις αρχές του ερχόμενου Μαρτίου εκτιμά ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης ότι θα ολοκληρωθεί, στο μεγαλύτερο μέρος του, το έργο ανάπλασης του ιστορικού κέντρου της πόλης.

Την άποψη αυτή ο δήμαρχος εξέφρασε χθες, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, προσθέτοντας παράλληλα ότι αυτό που θα απομένει θα είναι το “εικαστικό” μέρος της παρέμβασης, όπως οι φυτεύσεις.

Είναι ένα έργο που αλλάζει την πόλη και αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων της” επισήμανε ο Γ. Τσώνης, τονίζοντας ότι η φιλοσοφία του ως προς την ανάπτυξη του δήμου και της έδρας του εστιάζει στον αγροτικό τομέα καθώς και στον τουρισμό.

Με τα έργα και τις δράσεις μας οφείλουμε να πείσουμε τους επαγγελματίες του τουρισμού ότι ο δήμος μας μπορεί να αποτελέσει τουριστικό προορισμό” τόνισε ο δήμαρχος, γνωστοποιώντας ότι στο πλαίσιο αυτό θα υπάρξουν κίνητρα και επιδοτήσεις για τη δραστηριοποίηση παραδοσιακών επαγγελμάτων.

Τέλος, ο Γ. Τσώνης επισήμανε τα οφέλη για τον αγροτικό κόσμο στην πόλη της Μεσσήνης, αλλά και τον δήμο γενικότερα, από την κατασκευή της ανοιχτής αγοράς στα Μπεζεστένια, έργου συνολικού προϋπολογισμού 3,5 εκατ. ευρώ.

Β.Γ.Μ.


NEWSLETTER