Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019 21:05

Απολογισμός αποκριάτικων εκδηλώσεων στη Μεσσήνη

Γράφτηκε από την

 

Ο απολογισμός των πρόσφατων αποκριάτικων εκδηλώσεων περιλαμβάνεται μεταξύ των θεμάτων που θα απασχολήσουν το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης στην επόμενη συνεδρίασή του, η οποία έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τετάρτη 20 Μαρτίου, στη 1 το μεσημέρι.

Στην ίδια συνεδρίαση, το σώμα -μεταξύ άλλων- θα κληθεί να εγκρίνει, αφ’ ενός την φετινή διοργάνωση του 8ου Διεθνούς Νεανικού Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος Αρχαία Μεσσήνη 2019, και αφ’ ετέρου την υποβολή προς ένταξη στο πρόγραμμα “Φιλόδημος” του έργου βελτίωσης της αγροτικής οδοποιίας στο Αβραμιού, το Στρέφι και το Πανιπέρι.

Παράλληλα, το Δημοτικό Συμβούλιο θα εξετάσει και την ένσταση που κατέθεσε η τεχνική εταιρεία “Ηρόδοτος” σε απόφαση της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Μεσσήνης, με την οποία κηρύχθηκε έκπτωτη ως προς την κατασκευή του έργου που αφορούσε την εγκατάσταση εξωτερικού δικτύου ύδρευσης για την ενίσχυση των παροχών από τις πηγές του Αγίου Παύλο προς την πόλη της Μεσσήνης και τα γύρω χωριά.

Ακόμα, το σώμα θα κληθεί να αποφασίσει και την απευθείας εκμίσθωση των κυλικείων στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο και στο δημοτικό στάδιο Μεσσήνης.