Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 18:12

Επίσκεψη Νίκα στη Νέα Κίο

Τη Νέα Κίο επισκέφθηκε την Κυριακή ο υποψήφιος περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι του εξέφρασαν τα προβλήματα και τους προβληματισμούς τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συνδυασμού "Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο", κατά τη διάρκεια της συζήτησης τονίστηκε: "Ο σεβασμός που απαιτείται να δείξουμε όλοι μας προς τους πρώτους Μικρασιάτες πρόσφυγες. Είναι χρέος μας να τους θυμόμαστε και να αναλογιζόμαστε τα παθήματα του ελληνισμού, για να μην ξαναζήσουμε παρόμοιες εθνικές ήττες". Επισημάνθηκε επίσης "η παραβατικότητα των αθίγγανων, η οποία συνδέεται ευθέως με την ανικανότητα της πολιτείας να επιβάλει το νόμο και να τους εξασφαλίσει ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης". Συζητήθηκε επίσης "το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, που σχεδόν σ' ολόκληρη την Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι το πρώτο πρόβλημα. Ενα πρόβλημα που με την επιπολαιότητα και την ανικανότητα του απερχόμενου περιφερειάρχη γίνεται ολοένα και μεγαλύτερο".

Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση του συνδυασμού ο κ. Νίκας "μίλησε επίσης και για τον τουρισμό, που θα έπρεπε να έχει κυρίαρχο ρόλο στη χάραξη της πολιτικής στρατηγικής της Αργολίδας και ολόκληρης της Περιφέρειας, αλλά με σοβαρό σχεδιασμό και ουσιαστικό τρόπο, γιατί τουρισμός με σκουπίδια και απαράδεκτο οδικό δίκτυο δεν προσελκύεται".