Παρασκευή, 31 Μαϊος 2019 09:33

Σύμβαση για ναυαγοσώστες στην παραλία της Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

 

 

Τη σύμβαση για την παροχή υπηρεσιών ναυαγοσωστικής κάλυψης των πολυσύχναστων παραλιών του Δήμου Καλαμάτας για το φετινό καλοκαίρι, υπέγραψαν χθες ο δήμαρχος και ο ανάδοχος Γεώργιος Μιχαλιός. Η αμοιβή του αναδόχου θα είναι 125.611,65 ευρώ χωρίς ΦΠΑ.

Οι περιοχές που θα έχουν ναυαγοσωστική κάλυψη, είναι: α) Ανατολική Παραλία (έως το δυτικό όριο του ξενοδοχείου "Filoxenia"): Οριοθετημένη περιοχή της παραλίας συνολικού μήκους 2.200 µ. β) Αλμυρός: Οριοθετημένη περιοχή της παραλίας συνολικού μήκους 400 µ., και γ) Μικρή Μαντίνεια: Οριοθετημένη περιοχή της παραλίας συνολικού μήκους 400 µ.

Οι ναυαγοσώστες θα προσφέρουν υπηρεσίες στα ακόλουθα σημεία της παραλίας του δήµου: 6 ναυαγοσωστικά βάθρα στην Ανατολική Παραλία. 1 στην παραλία Αλμυρού και 1 στην παραλία Μικρής Μαντίνειας. Επίσης, θα διατεθεί διασωστικός, ναυαγοσωστικός και ιατροφαρμακευτικός εξοπλισμός στην παραλία του Κορδία (Δυτική Παραλία).

Ο ανάδοχος υποχρεούται να παρέχει το απαραίτητο προσωπικό, δηλαδή 9 ναυαγοσώστες, επόπτη-συντονιστή, χειριστή σκάφους και όλα τα υλικά, τεχνικά και μηχανικά μέσα, όπως π.χ. μηχανοκίνητο επαγγελματικό μικρό σκάφος μήκους τουλάχιστον 3,30 µ., ναυαγοσωστικό αυτοκίνητο, 8 βάθρα κ.λπ. Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε 4 μήνες, από τον Ιούνιο μέχρι και το Σεπτέμβριο.