Σάββατο, 06 Ιουλίου 2019 15:08

Απόδοση τιμών στη μνήμη Αν. Πούλου από το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας

Γράφτηκε από τον

 

Την απόδοση τιμών αποφάσισε χθες ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας σε έκτακτη συνεδρίασή του για τον εκλιπόντα Αναστάσιο Πούλο, δημοτικό σύμβουλο που προχθές έφυγε αιφνίδια από τη ζωή.

Στη χθεσινή συνεδρίαση του σώματος, σε εισήγησή του ο δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας ανέφερε: «Οπως γνωρίζετε απεβίωσε ο πρώην δήμαρχος Φιλιατρών - τέως αντιδήμαρχος Τριφυλίας και εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος Αναστάσιος Πούλος του Δημητρίου. Χρημάτισε δήμαρχος Φιλιατρών, αντιδήμαρχος Τριφυλίας, δημοτικός σύμβουλος Φιλιατρών, δημοτικός σύμβουλος Τριφυλίας. Προτείνω όπως το Συμβούλιό μας του αποδώσει τις πρέπουσες τιμές, δεδομένου ότι υπήρξε υπηρέτης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

Πιο συγκεκριμένα αποφασίστηκε: Να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία του Δήμου Τριφυλίας. Να συνοδεύσουν τιμής ένεκεν ο δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο τη σορό του αποβιώσαντος έως την τελευταία του κατοικία. Να δοθεί σε μια δημοτική οδό στην Δ.Κ. Φιλιατρών το όνομά του. Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του. Η κηδεία του να γίνει δημοτική δαπάνη (εγκρίθηκε σχετική δαπάνη ποσού 1.500 ευρώ). Να εκφραστούν συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

 

Κ.Μπ.