Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2019 20:41

Σύσκεψη για έργα ΕΣΠΑ στο Δήμο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Σύσκεψη για έργα ΕΣΠΑ στο Δήμο Καλαμάτας

Σύσκεψη για την πραγματοποίηση έργων με αξιοποίηση του ΕΣΠΑ και άλλων πηγών χρηματοδότησης από την Ευρωπαϊκή Ενωση πραγματοποιήθηκε χθες στο Δήμο Καλαμάτας, υπό την προεδρία του δημάρχου και εκλεγέντος περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, με τη συμμετοχή του αντιδημάρχου και εκλεγέντος δημάρχου Θανάση Βασιλοπούλου, άλλων αιρετών του δήμου και υπηρεσιακών στελεχών.

Η σύσκεψη αυτή, σύμφωνα με ενημέρωση από το δήμο, γινόταν ανελλιπώς κάθε μήνα τα τελευταία 12 χρόνια (την πρώτη Τετάρτη κάθε μήνα), με σκοπό τη διάχυση της πληροφορίας μεταξύ των υπηρεσιών του δήμου, το συντονισμό και την επίλυση προβλημάτων, όσον αφορά έργα με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ και άλλες Κοινοτικές πηγές. Είναι μια σύσκεψη η οποία κρίνεται απολύτως αναγκαία και εποικοδομητική.
Ο Π. Νίκας έδωσε οδηγίες και κατευθύνσεις για τρέχοντα ζητήματα, αποχαιρέτησε τους υπαλλήλους ευχαριστώντας τους για τη συνεργασία, και παρέδωσε αυτόν τον τομέα ευθύνης στον νέο δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο, ο οποίος δήλωσε ότι θα συνεχίσει τις συσκέψεις για το ΕΣΠΑ και άλλες πηγές χρηματοδότησης έργων από την Ευρωπαϊκή Ενωση.


NEWSLETTER