Σάββατο, 31 Αυγούστου 2019 09:22

Καλές τιμές και πολύ κόσμο αναμένουν απόψε στη Λευκή Νύχτα της Καλαμάτας (βίντεο)

Γράφτηκε από την
Καλές τιμές και πολύ κόσμο αναμένουν απόψε στη Λευκή Νύχτα της Καλαμάτας (βίντεο)

Οι καλύτερες τιμές της αγοράς στα καλύτερα πράγματα, μαζί με πολλή διασκέδαση, αναμένουν τους Καλαματιανούς και τους επισκέπτες στην 7η Λευκή Νύχτα, σήμερα Σάββατο από τις 8 το βράδυ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Διοργανωτής είναι ο Δήμος Καλαμάτας και συμμετέχουν ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης, η Ομοσπονδία Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών Σωματείων Νομού Μεσσηνίας, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος.

Χθες σε συνέντευξη Τύπου, ο νέος δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος επεσήμανε ότι “η πόλη μας είναι έτοιμη να υποδεχτεί την 7η Λευκή Νύχτα, μία εμπορική γιορτή, η οποία στόχο έχει την ενίσχυση των επαγγελματιών και το να διασκεδάσει ο κόσμος, με τόσες εκδηλώσεις που θα γίνουν”. Σημείωσε πως “σκοπός είναι και η προβολή της Καλαμάτας και της περιοχής της. Η εκδήλωση αυτή θα συνεχιστεί και θα ενισχυθεί, δεδομένου ότι η Καλαμάτα είναι αυτή τη στιγμή το εμπορικό κέντρο τουλάχιστον της Νότιας Πελοποννήσου. Στόχος είναι να φέρουμε ακόμα περισσότερο κόσμο κοντά μας”.

Ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής Νίκος Μπασακίδης τόνισε πως πρόκειται για μια “εκδήλωση με εμπορικό, ψυχαγωγικό και κοινωνικό χαρακτήρα. Εχει καταξιωθεί σε όλους, για το λόγο ότι τα καταστήματα προσφέρουν σε πολύ χαμηλές τιμές προϊόντα για όλα τα γούστα”. Παρατήρησε ακόμη ότι “όλοι όσοι βρεθούν στην Καλαμάτα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα έχουν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν σε διάφορα σημεία της πόλης, όπως είναι η πλατεία Οθωνος, η πλατεία 23ης Μαρτίου, η κεντρική πλατεία έναντι του Πνευματικού Κέντρου, αλλά και πιο νότια, απέναντι από την Εθνική Τράπεζα, σε εκδηλώσεις που έχουν οργανωθεί από το Δήμο Καλαμάτας, σε συνεργασία με συλλόγους και φορείς της πόλης. Η προσπάθεια είναι κοινή απ’ όλους, έτσι ώστε να μπορέσουμε για άλλη μια φορά να οργανώσουμε μία εκδήλωση αντάξια αυτού του στόχου που είχαμε θέσει το 2013 και, από ό,τι φαίνεται, το αποτέλεσμα μας δικαιώνει”.
Στις εκδηλώσεις περιλαμβάνονται μουσική από DJs σε συνεργασία με ραδιοφωνικούς σταθμούς, ζωντανή μουσική από συγκροτήματα, παραδοσιακοί χοροί στην πλατεία Οθωνος, σύγχρονοι χοροί από σχολές χορού στην κεντρική πλατεία - Βασιλέως Γεωργίου και επίδειξη μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής από το ΙΕΚ Δέλτα 360, μαζί με stand αισθητικής.

Ο κ. Μπασακίδης υπενθύμισε στους επισκέπτες της πόλης ότι “θα λειτουργήσουν για άλλη μία χρονιά τα πάρκινγκ στη Νέα Είσοδο, στα σούπερ μάρκετ Metro και Lidl, όπου “οι επισκέπτες θα μπορούν να σταθμεύουν και να μετακινούνται δωρεάν με τα λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ προς το κέντρο της πόλης και να επιστρέψουν μέχρι κάποια ώρα”.

Η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λίλιαν Ψηλάκη σημείωσε ότι “οι εκπτώσεις θα είναι πολύ μεγάλες, θα είναι ξεχωριστές” - και κάλεσε “όλο τον κόσμο της Μεσσηνίας και των όμορων νομών να έρθουν στην όμορφη πόλη μας, να διασκεδάσουν μαζί μας και να ψωνίσουν στις καλύτερες τιμές της αγοράς τα καλύτερα πράγματα”.


 


NEWSLETTER