Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2019 14:04

ΚΚΕ κατά Βασιλόπουλου για πρόστιμα αφισορύπνασης

Γράφτηκε από την
ΚΚΕ κατά Βασιλόπουλου για πρόστιμα αφισορύπνασης

“Ο νέος δήμαρχος Καλαμάτας Βασιλόπουλος αγκαλιά με τον ναζί Κουκούτση στέλνουν πρόστιμα στο ΚΚΕ” αναφέρει σε ανακοίνωσή της κατά της δημοτικής αρχής η Τ.Ε. Μεσσηνίας του ΚΚΕ.

Αναφέρει ότι «ο νέος δήμαρχος Καλαμάτας από τις πρώτες μέρες δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο» και καταγράφει πως «από τη στιγμή που ορκίστηκε επιδίδεται στα εξής: 1) Στέλνει σωρηδόν "πρόστιμα" ενάντια στο ΚΚΕ,  λόγω "αφισορύπανσης".  Η αφίσα είναι ένα βασικό μέσο διάδοσης των εκδηλώσεών και των θέσεων που διαθέτει το ΚΚΕ, καθώς και άλλες οργανώσεις, σύλλογοι κτλ. Η δικαιολογία ότι "υπάρχουν ΜΜΕ" είναι αίολη, καθώς όπως είναι γνωστό στα ΜΜΕ, κεντρικά και τοπικά, υπάρχει περιορισμένη πρόσβαση και συνήθως προβάλλουν μόνο αν πληρώσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα σε 1 εβδομάδα ο Δήμος Καλαμάτας έστειλε πρόστιμα ύψους 1.500 ευρώ! 2) Ξεπλένει τον πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, καταδικασμένο και υπόδικο ναζιστή Κουκούτση, βάζοντάς τον σε διάφορες επιτροπές του Δήμου. Στην ΔΕΥΑ, έναν εργασιακό χώρο που οι εργαζόμενοι συσπειρωμένοι με το σωματείο τους και το ΠΑΜΕ πρωτοστατούν στην οργάνωση του αγώνα με νίκες και αποτελέσματα. Στη Σχολική Επιτροπή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε μία πόλη που γονείς - μαθητές - εκπαιδευτικοί αντιμετωπίζουν συσσωρευμένα προβλήματα, λόγω της υποχρηματοδότησης και της αντιεκπαιδευτικής πολιτικής, διεκδικώντας την επίλυσή τους. Και στον Σύνδεσμο Υδρευσης, όπου προτείνεται για πρόεδρος για να εξασφαλίσει το μισθό του.  (Φαίνεται ότι ο ναζί - καθοδηγητής της εγκληματικής οργάνωσης είναι μοναδικός από όλο το δήμο που διαθέτει τόσες γνώσεις…).

Η δημοτική πλειοψηφία της Ν.Δ. (Βασιλόπουλος, Αλειφέρη, Κουκούτσης) επιδίδεται στη δίωξη του ΚΚΕ και στο ξέπλυμα του ναζισμού! Οι μάσκες έπεσαν πολύ νωρίς! Δεν είναι απειρία, ούτε αφέλεια!».

Καταλήγοντας, η Τ.Ε. του ΚΚΕ παρατηρεί πως «το ΚΚΕ δηλώνει με ξεκάθαρο τρόπο, όσα εμπόδια και να βάλουν, όσες δυσκολίες και να εμπνευστούν, όσους φασίστες και μηχανισμούς να νεκραναστήσουν, δεν θα κάνει ούτε βήμα πίσω από την πρώτη γραμμή της οργάνωσης των αγώνων, τη μαζική του πολιτική δράση».

 


NEWSLETTER